„Bayern“ treneris nesikeis – Vokietijos čempionus treniruos H. Flickas

Vokiečių Miuncheno „Bayern“ futbolo ekipos vairą praėjusių metų lapkričio mėnesį perėmęs 54-erių Hansi Flickas įrodė, kad yra vertas ir toliau treniruoti Vokietijos čempionus.

Hansas-Dieteris Flickas ir toliau vadovaus „Bayern“ ekipai<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Hansas-Dieteris Flickas ir toliau vadovaus „Bayern“ ekipai<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2020, 11:11 PM

Penktadienį „Bayern“ oficialiai pranešė, kad 55-erių vokietis padėjo parašą po nauja sutartimi, kuri galios iki 2023 metų birželio 30 dieną.

„Bayern“ yra patenkinta trenerio darbu. Su H. Flicku klubas progresuoja ir rodo patrauklų futbolą – tai atsispindi ir rezultatuose.

„Bayern“ išlieka vieninteliu Vokietijos klubu, kuris išliko visuose trijuose UEFA turnyruose. Man patinka, kaip jis vadovauja ekipai, o jo teigiamos žmogiškos pusės pritraukia žaidėjus“, – teigė Valdybos vadovas Karlas-Heinzas Rummenigge.

H. Flickas pakeitė iš stratego pareigų atleistą Niko Kovačą, su kuriuo klubas siaubingai strigo ir niekaip negalėjo pirmauti pirmenybėse.

H. Flickas sugebėjo komandą sugrąžinti į pirmąją Vokietijos pirmenybių vietą, o Čempionų lygoje Vokietijos ekipa jau viena koja yra ketvirtfinalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.