„Tottenham Hotspur“ vadovų kantrybė išseko: J. Mourinho buvo parodytos durys

Vienas garsiausių ir charizmatiškiausių futbolo trenerių Jose Mourinho liko be darbo. Pirmadienį Londono „Tottenham Hotspur“ oficialiai atsisveikino su 58-erių futbolo specialistu iš Portugalijos.

J.Mourinho liko be darbo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Mourinho liko be darbo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2021, 2:02 PM

Prie Anglijos klubo vairo J.Mourinho stojo 2019 metais. Vis dėlto ne vieną įspūdingą pergalę savo karjeroje nuskynęs treneris kalnų su „Tottenham Hotspur“ nenuvertė – šiuo metu Anglijos „Premier“ lygoje „Hotspur“ klubas rikiuojasi septintoje pozicijoje.

Nesėkmingas šiai komandai buvo ir sezonas Europos stadionuose – Europos lygos turnyrą J.Mourinho kariauna baigė aštuntfinalyje, kuriame nusileido Zagrebo „Dinamo“ futbolininkams.

Iš viso prie „Tottenham Hotspur“ ekipos vairo portugalas praleido 86-erias rungtynes iš kurių pergalingai pasibaigė 44 susitikimai.

Tai buvo aštuntoji J.Mourinho treniruota komanda jo karjeroje. Nuo 2000-ųjų futbolo strategu dirbantis treneris iš Portugalijos du kartus yra tapęs UEFA Čempionų lygos nugalėtoju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.