„Kauno Žalgirio“ moterų komanda turi naują strategą

Moterų futbolo A lygoje rungtyniaujanti „Kauno Žalgirio“ moterų futbolo komanda antrą šio sezono čempionato ratą pasitiks atsinaujinusi – žalgirietės turi naują trenerį.

„Kauno Žalgirio“ moterų futbolo komandos treneriu tapo Martynas Karpavičius.<br> M.Karpavičiaus nuotr.
„Kauno Žalgirio“ moterų futbolo komandos treneriu tapo Martynas Karpavičius.<br> M.Karpavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2021, 7:26 PM

Vietoje nuo praėjusio sezono komandai vadovavusio Manto Babušio prie komandos vairo nuo šiol stovės Martynas Karpavičius.

36-erių specialistas yra buvęs Lietuvos merginų iki 17 metų rinktinės trenerio asistentas ir Lietuvos merginų iki 15 metų vyriausiasis treneris, o merginas ir mergaites devynerius metus treniravo Marijampolėje.

„Prisijungti prie „Kauno Žalgirio“ merginų futbolo komandos yra netikėtas iššūkis. Iškelti tikslai ir idėjos paskatino prisijungti prie šio klubo, todėl tikiuosi, kad kartu su komanda juos pavyks įgyvendinti. Manau, kad viskas priklauso nuo darbo komandoje. Suprantu, kad į komandą ateinu aš, o ne komanda pas mane, todėl pasistengsiu prisijungti įnešdamas kuo mažiau sumaišties. Komandoje yra svarbus bendravimas ir vieningumas“, – Žalgiris.lt sakė naujasis komandos treneris.

Lietuvos futbolo bendruomenei naujasis „Kauno Žalgirio“ moterų komandos strategas taip pat gerai pažįstamas ir iš darbo Lietuvos masinio futbolo asociacijoje.

Tarp jo organizuotų renginių – apdovanojimus UEFA skynęs projektas „Močiutės už futbolą“, moksleiviams skirti projektai „Golas“, „Ladygolas“, „Futboliukas“ ir daug kitų futbolo renginių.

„Kauno Žalgirio“ moterų komanda per pirmą A lygos ratą iškovojo tris pergales ir patyrė dvi nesėkmes, o šiuo metu žengia trečioje turnyrinės lentelės vietoje.

M.Karpavičius prie komandos vairo debiutuos jau gegužės 16 dieną Gargžduose. Ten merginų lauks dvikova su „Bangos“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.