Pasklidus kalboms apie „Manchester United“ trenerio pamainą – Anglijos futbolo legendos pareiškimas

Kol kas ne itin stabilų žaidimą demonstruojanti „Manchester United“ ekipa praėjusį savaitgalį dar kartą neiškovojo pergalės Anglijos „Premier“ lygoje. Šeštadienį „Raudonieji velniai“ išvykoje 2:4 nusileido „Leicester“ futbolininkams.

Ole Gunnaras Solskjaeras<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ole Gunnaras Solskjaeras<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2021, 8:13 PM

Po šio pralaimėjimo Anglijos spaudoje vis labiau pradėjo skambėti pareiškimai apie galimą atsisveikinimą su vyriausiuoju komandos treneriu Ole Gunnaru Solskjaeru, o asmenimi, kuris gali užimti futbolo specialisto vietą įvardinamas charizmatiškasis italas Antonio Conte.

Į šiuos pareiškimus sureagavo ir Anglijos futbolo legenda Gary Neville'as. Jis savo socialiniame tinkle „Instagram“ teigė, kad A.Conte nėra geras variantas tapti naujuoju „Manchester United“ treneriu.

„Nemanau, kad A.Conte bus vyriausiasis „Manchester United“ treneris. Netikiu, kad klubas pasirinks šį variantą.

Jis yra puikus specialistas, tačiau mano nuomone, tam tikri treneriai tinka tik tam tikriems klubams, o A.Conte sunkiai įsivaizduojamas „Manchester United“ paveiksle“, – tiesioginėje savo „Instagram“ paskyros transliacijoje kalbėjo G.Neville'as.

Šiuo metu „Manchester United“ po aštuonių turų Anglijos futbolo pirmenybėse savo sąskaitoje turi 14 taškų ir žengia šešta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.