Smūgis Nyderlandų futbolo rinktinei: traumas patyrę M. Depay ir F. de Jongas sugrįžo į Barseloną

„Barcelona“ išleido oficialią atnaujintą informaciją apie Frenkie de Jongo ir Memphio Depay traumas, atskleisdama išsamią informaciją apie jų fizinę būklę.

M. Depay ir F. de Jongas.<br>Imago-images/Scanpix nuotr.
M. Depay ir F. de Jongas.<br>Imago-images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2022, 11:14 PM

M.Depay patyrė šlaunies traumą per praėjusį ketvirtadienį vykusias UEFA Tautų lygos rungtynes su Lenkija ir antroje jų pusėje buvo išimtas iš aikštės.

Iš karto buvo aišku, kad kitame UEFA Tautų lygos mače Memphis savo šalies atstovauti negalės, o netrukus buvo patvirtinta, kad jis išskris gydytis atgal į Barseloną.

Tuo tarpu Nyderlandų vyrų futbolo rinktinės treneris Louisas van Gaalas mače prieš Lenkiją taip pat pakeitė F. de Jongą, nors olandų strategas tvirtino, kad tai buvo daugiau atsargumo priemonė. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad vidurio saugas taip pat nebedalyvaus artimiausiose šalies rinktinės varžybose ir grįš į Barseloną.

Katalonijos klubo medicinos skyrius atliko Nyderlandų dueto tyrimus ir pateikė oficialią jų traumų diagnozę. Barselonos išplatintame pareiškime rašoma:

„Barcelona“ paskelbė oficialų atnaujintą pranešimą apie Frenkie de Jongo ir Memphio Depay traumas ir atskleidė išsamią informaciją apie jų fizinę būklę.

„Šią popietę atlikti tyrimai patvirtino Frenkie de Jongo ir Memphio Depay traumas.

Vidurio saugui Frenkie De Jongui yra patemptas kairės šlaunies pussausgyslinis raumuo. Jis negali būti įtrauktas į rinktinės sudėtį, o jo gyjimas lems tai, kada jis galės sugrįžti.

Puolėjas Memphis turi kairės kojos dvigalvio šlaunies raumens traumą. Jis negali dalyvauti rinktinėje ir jo sugrįžimas priklausys nuo to, kaip jis sveiks.

Abu futbolininkai neseniai žaidė Nyderlandų rinktinėje UEFA Tautų lygos rungtynėse.“

Šis duetas prisijungė prie traumuotų „Barcos“ futbolininkų Juleso Kounde ir Ronaldo Araujo. Pastarajam vėliau šią savaitę bus atlikta operacija, dėl kurios jis negalės žaisti daugiau nei du mėnesius.

Nė vienų rungtynių UEFA Tautų lygos grupių etape nepralaimėjusi Nyderlandų rinktinė (5 pergalės ir 1 lygiosios) surinko 16 taškų ir etapą baigė grupės viršūnėje. Tai buvo daug žadanti turnyro pradžia Nyderlandų rinktinei, turint omenyje, kad jos grupėje taip pat buvo pajėgios Belgijos, Lenkijos ir Velso rinktinės

M. Depay, žaidęs keturiose iš šešių rungtynių, įmušė tris įvarčius ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą. Tuo tarpu 5 mačus sužaidęs F. de Jongas nespėjo pasižymėti įvarčiiu, tačiau atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.