A lygos turo rinktinėje – dar vienas A. Smitho ir D. Romanovskio pasirodymas

A lygos 4-ojo turo rinktinėje vietas išsikovojo penkių komandų atstovai.

 A.Smithas<br> P.Židonio nuotr.
 A.Smithas<br> P.Židonio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2023, 8:15 PM

Tomislavas Duka (Vilniaus „Žalgiris“): Po nenusisekusio 1-ojo turo vartininkas iš Kroatijos sėkmingai reabilitavosi. Sostinės derbyje T. Duka atrėmė 4 varžovų smūgius, išsaugojo „sausus“ vartus bei visus 11 perdavimų atliko tiksliai.

Klaudijus Upstas (Kauno rajono „Hegelmann“): Vienas iš mėlynai baltų kapitonų 4-ajame ture išsiskyrė geru pasirodymu. K. Upstas atliko net 3 smūgius į vartų plotą, pasižymėjo 6 sėkmingais driblingais iš 10 (60 proc.) ir laimėjo 13 dvikovų iš 21 (62 proc.).

Klavas Kramenas (Alytaus DFK „Dainava“): Praėjusią savaitę „Optibet A lygoje“ debiutavęs tvirto sudėjimo vidurio gynėjas iš Latvijos rungtynėse su Gargždų „Banga“ pelnė įvartį. Be to, tame susitikime K. Kramenas sugrąžino komandai 18 kamuolių.

Vilius Armalas (Kauno rajono „Hegelmann“): 4-ajame ture į Lietuvos rinktinę pakviestas vidurio gynėjas sužaidė labai užtikrintai. Telšių „Džiugo“ atstovai rimtai varžovų vartams nepagrasino, o V. Armalas laimėjo 67 proc. dvikovų (6/9) ir perėmė 8 kamuolius.

Jevhenas Jefremovas (FA „Šiauliai“): Šį kartą kairiajame gynybos krašte žaidęs ukrainietis prisidėjo prie pergalės prieš buvusią komandą – Marijampolės „Sūduvą“. J. Jefremovas sugrąžino komandai 10 kamuolių ir taip pat atliko 3 sėkmingus driblingus iš 4.

Stanislavas Sorokinas (Alytaus DFK „Dainava“): Antrame kėlinyje į kovą mestas ukrainietis įplieskė strigusių dainaviečių žaidimą. Per gautas minutes S. Sorokinas 2 sykius rezultatyviai asistavo komandos draugams ir išsiskyrė geru perdavimų taiklumu – 30/34, 88 proc.

Danielis Romanovskis (FA „Šiauliai“): Praėjusi savaitė Lietuvos čempionate buvo viena sėkmingiausių šio futbolininko karjeroje. Prie pergalės prieš „Sūduvą“ 26 metų vilnietis prisidėjo įvarčiu ir 2 rezultatyviais perdavimais – visa tai buvo pasiekta per pirmą kėlinį.

Aaronas Olugbogi (Alytaus DFK „Dainava“): Saugas iš Nigerijos mače su „Banga“ taip pat į kovą buvo mestas po pertraukos ir pasižymėjo aktyviais veiksmais. A. Olugbogi pelnė pergalingą įvartį bei spėjo sudalyvauti net 27-iose dvikovose, iš kurių laimėjo 12 (44 proc.).

Paulius Golubickas (Vilniaus „Žalgiris“): Sostinės derbis žalgiriečiams buvo nelengvas ir jame ryškiausią pėdsaką paliko būtent P. Golubickas. Saugas nebūdingai sau smūgiu galva atliko pergalę išplėšusį smūgį bei laimėjo 18 dvikovų iš 30 (60 proc.).

Ariagneris Smithas („Panevėžys“): Nikaragvos rinktinės puolėjas visą kovo mėnesį išsiskyrė efektingu žaidimu. „Panevėžio“ puolėjas dvikovoje su „Kauno Žalgiriu“ pelnė pergalingą įvartį, uždirbo baudinį ir atliko 4 sėkmingus driblingus iš 8 (50 proc.).

Eligijus Jankauskas (FA „Šiauliai“): Į Lietuvos rinktinę pakviestas šiaulietis praėjusią savaitę žibėjo „Optibet A lygoje“. 4-ajame ture E. Jankauskas per vieną kėlinį surengė benefisą – pelnė 2 įvarčius bei sykį rezultatyviai asistavo komandos draugui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.