EUROLYGA 2023

Jonas Valančiūnas gali tapti Ettore Messina auklėtiniu Toronte

„San Antonio Spurs“ klubo vyriausiojo trenerio asistentai Ettore Messina ir Ime Udoka praėjusį ketvirtadienį ir penktadienį dalyvavo pokalbiuose su „Toronto Raptors“ vadovybe dėl galimo jų darbo „Raptors“ vyriausiojo trenerio preigose. Apie tai skelbia ESPN. E.Messina ir I.Udoka su „Raptors“ prezidentu Masai Ujiri ir jo štabo nariais praleido po visą dieną.

 Jonas Valančiūnas gali tapti Ettore Messina auklėtiniu Toronte.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Jonas Valančiūnas gali tapti Ettore Messina auklėtiniu Toronte.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-26 12:42, atnaujinta 2018-06-02 06:00

„Raptors“ vadovai taip pat buvo susitikę su trim kitais kandidatais – Nicku Nurse'u, Rexu Kalamianu ir Jerry Stackhouse'u iš „G-League“.

ESPN šaltiniai teigia, kad rimčiausiai yra vertinama N.Nurse'o kandidatūra.

„Raptors“ vadovybė ieško kuo pakeisti neseniai atleistą Dwane'ą Casey. Jis neteko darbo gegužės mėnesį po sėkmingo NBA reguliaraus sezono, kai buvo iškovotos 59 pergalės ir pasiektas klubo rekordas. Tačiau D.Casey vadovaujami „Raptors“ pralaimėjo Rytų konferencijos pusfinalio seriją „Cleveland Cavaliers“ ekipai 0-4.

E.Messina taip pat dalyvavo pokalbiuose dėl darbo Šarlotėje ir Milvokyje. Italas yra vienas geriausių trenerių pasaulyje, vadovavęs Italijos rinktinei (1993-1997 metais) ir su garsiausiais Europos klubais ne kartą tapęs Eurolygos čempionu (1998, 2001, 2006 ir 2008 metais). 58-erių metų E.Messina yra dirbęs Bolonijos „Virtus“ ir „Kinder“, Trevizo „Benetton“, Madrido „Real“ ir Maskvos CSKA klubuose. Jis Greggo Popovichiaus asistentu San Antonijuje buvo nuo 2014 metų.

Septynerius metus NBA lygoje žaidęs dabar 40-metis I.Udoka dėl darbo taip par derasi su „Charlotte Hornets“ ir „Orlando Magic“ klubais. Jis G.Popovichiaus asistentu dirbo septynis sezonus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.