EUROLYGA 2023

Krepšininkas M. Arlauskas nepadės jaunių rinktinei Europos čempionate

Lietuvos jaunių (iki 18 metų) vaikinų krepšinio rinktinė baigia pasiruošimą Europos čempionatui, kuris jau šį savaitgalį startuos Latvijoje. Jauniai antradienį ir trečiadienį išmėgins jėgas su bendraamžiais iš Turkijos, o jau šeštadienį lauks pirmoji akistata su Serbijos rinktine.

Jaunių rinktinei teks verstis be M.Arlausko. <br> LKF nuotr.
Jaunių rinktinei teks verstis be M.Arlausko. <br> LKF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-23 14:45

Šalies ekipai čempionate negalės padėti po čiurnos traumos sveikstantis Martynas Arlauskas, kurio reabilitacija artėja į pabaigą, tačiau krepšininkas nespės pilnai atsigauti ir būti pasiruošęs rungtynėms.

„Laukėme Martyno, jis buvo sąrašuose, neišbraukėme jo, tačiau iki čempionato liko vos kelios dienos ir nepanašu, kad jis spės atsigauti, o jei ir spės, tai negalės padėti komandai taip, kaip galėtų būdamas visiškai sveikas. Martynas įdeda tikrai daug pastangų ir noro, tačiau čiurna dar pilnai neparuošta žaidimui ir nenorime rizikuoti jo sveikata“, – sakė jaunių rinktinės vyriausiasis treneris Gediminas Petrauskas, kuris galutinį dvyliktuką paskelbs po rungtynių su turkais.

Lietuviai iki Europos čempionato sužais dvejas kontrolines rungtynes su Turkijos rinktine. Pirmasis susitikimas vyks antradienį 18 val. A.Sabonio krepšinio centre. Atsakomasis mačas vyks trečiadienį 16 valandą.

Europos jaunių vaikinų krepšinio čempionatas penktadienį startuos Latvijoje (Liepoja, Ventspilis, Ryga), o lietuviai grupės kovas pradės rungtynėmis su Serbijos rinktine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.