EUROLYGA 2023

Šaro apmaudas po pralaimėjimo: „Visos rungtynės buvo labai blogos“

Kauno „Žalgirio“ komanda vėlyvą penktadienio vakarą Eurolygoje tikėjosi pratęsti sėkmingą seriją, tačiau atsimušė į vokišką barjerą.

Šarūnas Jasikevičius teigė, kad visos rungtynės Miunchene buvo blogos.<br>M.Patašiaus nuotr.
Šarūnas Jasikevičius teigė, kad visos rungtynės Miunchene buvo blogos.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-12-15 00:31, atnaujinta 2018-12-20 12:49

Žalgiriečiai po labai dramatiškos kovos Miunchene 84:88 krito prieš „Bayern“ ekipą ir patyrė septintąjį pralaimėjimą Eurolygoje.

Su šiuo pralaimėjimu nutrūko ir dviejų iš eilės pergalių serija, kurią lydėjo laimėjimai prieš Milano „Olimpia“ ir Pirėjo „Olympiakos“.

Po rungtynių Miunchene „Žalgirio“ strategui Š.Jasikevičiui džiaugtis nebuvo ko. Jis liko nepatenkintas komandos žaidimu.

„Pirma dalis buvo labai bloga, visos rungtynės buvo labai blogos. Mes praleidžiame 90 taškų ir nepadarome baudų. Mūsų pražangų skaičius buvo labai mažas, buvo labai kvailos pražangos, o nepadarytos – dar kvailesnės“, – portalui krepsinis.net teigė strategas.

Žalgiriečių strategas eilinį kartą atidavė duoklę ir gausiai Miunchene susirinkusiems komandos sirgaliams.

„Noriu padėkoti sirgaliams. Eilinės rungtynės, kai „Žalgiris“ žaidžia išvykos mačą kaip namuose. Tikrai įspūdinga atmosfera ir gaila, jog nepavyko jiems padovanoti pergalės“, – teigė jis.

Anot žalgiriečių trenerio, kiekvienose rungtynėse visi žaidėjai negali žaisti puikiai, bet „Žalgiriui“ ir toliau yra kur tobulėti.

„Kiekvienas rungtynes visi nesužais. Bet kiekvienas gali prasižengti, kiekvienas gali pasiaukoti dėl komandos. „Žalgiris“ turi perlipti per save, jeigu nori laimėti tokių komandų arenose. Mes neturime šansų laimėti, kai praleidžiame 88 taškus“, – svarstė Š.Jasikevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.