EUROLYGA 2023

LKF nutraukė tylą dėl karštosios kėdės: „Lapkričio mėnesį bus tvirtinama naujo trenerio kandidatūra“

Praėjus kone parai po to kai lrytas.lt, o įkandin – ir visa kita šalies žiniasklaida paskelbė, kad Lietuvos krepšinio federacija (LKF) rinktinės trenerio postą siūlo Kaziui Maksvyčiui, apie tai pagaliau prakalbo ir pati LKF.

Arvydas Sabonis ir Mindaugas Špokas buvo susitikę su šiuo metu Permės „Parma“ klubui vadovaujančiu Kaziu Maksvyčiu.<br>M.Patašiaus nuotr.
Arvydas Sabonis ir Mindaugas Špokas buvo susitikę su šiuo metu Permės „Parma“ klubui vadovaujančiu Kaziu Maksvyčiu.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2019, 12:01 PM, atnaujinta Sep 18, 2019, 12:17 PM

Pasibaigus pasaulio krepšinio čempionatui ir iš trenerio pareigų pasitraukus Dainiui Adomaičiui, LKF pradėjo naujo stratego paieškas.

Arvydas Sabonis ir Mindaugas Špokas buvo susitikę su šiuo metu Permės „Parma“ klubui vadovaujančiu K.Maksvyčiu ir kalbėjo apie galimybę treniruoti šalies rinktinę, rašoma federacijos pranešime.

„Susitikimo tikslas buvo išsiaiškinti ar trenerį domintų tokia galimybė ateityje treniruoti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę. LKF tikslas yra rasti geriausią ir optimaliausią variantą, kas galėtų pakeisti D.Adomaitį ir vesti komandą į olimpines žaidynes.

Trenerio pozicija buvo tokia, kad jis nori pagalvoti, pasitarti su šeima ir svarbiausia – sužinoti savo klubo poziciją, ar jie išleistų jį. Tam reikia laiko.

Šiai dienai neturime jokio galutinio atsakymo, bet įvykių neskubiname. Turime laiko iki spalio galo, nes lapkričio mėnesį bus tvirtinama naujo trenerio kandidatūra“, – sakė LKF generalinis sekretorius-direktorius M.Špokas.

LKF vykdomojo komiteto posėdis vyks lapkričio 12 dieną, jo metu turėtų būti patvirtintas naujasis rinktinės treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų