EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius džiaugėsi žaidimu po pertraukos ir atskleidė, kas pakeitė rungtynių Klaipėdoje eigą

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius po sekmadienį Klaipėdoje vykusių Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynių su „Neptūnu“ ir pergalės 80:73 džiaugėsi žaidimu po pertraukos ir atskleidė, kad Thomas Walkupas pakeitė rungtynių eigą.

Šarūnas Jasikevičius liko patenktintas auklėtinių žaidimu po ilgosios petraukos.<br> G.Šiupario nuotr.
Šarūnas Jasikevičius liko patenktintas auklėtinių žaidimu po ilgosios petraukos.<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2019, 10:47 PM, atnaujinta Oct 13, 2019, 10:48 PM

„Manau, kad visumoje rungtynėmis turime būti patenkinti. Kai kuriose situacijose sprendėme savus reikalus, po pertraukos kai kada atrodėme tikrai solidžiai. Kažkiek gynyba man patiko ir komanda turėjo didžiulį norą žaisti.

Nepaisant visų dalykų ir nuovargio, manevravimo sudėtimi – atrodėme solidžiai, nors galime geriau, bet šiai dienai – nėra lengva“, – sakė Š.Jasikevičius.

– Pirmojoje pusėje „Žalgirio“ taiklumas buvo geresnis už „Neptūną“, bet kodėl jis nepirmavo?

– Manau, kad nepadarėme baudų. Suskaičiavome 10 taškų, kai žaidėjai nesupranta, kada reikia padaryti paprastą baudą. Būtume prasileidę kokiais 6 taškais mažiau. Puolime sprendėme savas problemas, nes rungtynės yra 40 minučių.

– Buvo daug kalbų dėl Alexo Perezo. Kaip jam šios rungtynės?

– Jis dirba savo darbą, šiandien žaidė tikrai solidžiai ir agresyviai. Labai gerai spaudė varžovų įžaidėjus. Tai yra proceso dalis ir jis tame procese gerai jaučiasi.

– Trečiame kėlinyje buvo atkarpa 15:1, tada Zachas LeDay įėjo po keitimo ir pelnė 6 taškus iš eilės. Kiek jis svarbus buvo tam spurtui?

– Nežinau, kur jus vyrai žiūrite, bet Thomas Walkupas pakeitė rungtynes.

– Ar sprendimas Th.Walkupo neleisti žaisti pirmojoje pusėje buvo planas jam duoti poilsio?

– Buvo planas pažaisti kitiems. Viskas įvyko gerai, reikia Alexui ir Rokui žaisti. Tikrai noriu, kad R.Jokubaitis gautų daugiau minučių LKL. Taip pat reikia ir (Martinui) Gebenui duoti žaisti. Visi tikime jo galimybėmis ir tai yra procesas. Tiek Rokas, tiek Martinas yra svarbūs ir reikia, kad jie pajustų tokias atmosferas kaip Klaipėdoje.

– Kuo skiriasi „Neptūnas“ nuo praėjusio sezono?

– Mes esame tokioje datoje, kurioje esame. Tokie visi spėliojimai man neįdomūs. Ką mes galime spręsti dabar? Aš tą patį pasakiau Milane. Jums reikia užpildyti tuos puslapius ir yra logiška, bet nė viena komanda nelaimėjo titulo spalio viduryje. Tai neegzistuoja. Neegzistuoja ir tai, kad komanda turi 4-5 naujus žaidėjus, visi įeis ir duos kažkokių rezultatų. Dar taip nebuvo. Jums reikia rašyti, mums reikia dirbti...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.