EUROLYGA 2023

Berlyno žiniasklaida pripažino tiksliai žaidusio „Žalgirio“ pranašumą: „ALBA Kaune šansų neturėjo“

Vokietijos sostinės sporto žiniasklaidoje nuaidėjo nusivylimo atodūsiai. Lietuvoje viešėję Berlyno ALBA krepšininkai penktadienį Eurolygos rungtynėse visai nepasipriešino Kauno „Žalgiriui“, kuris sutriuškino svečius iš Vokietijos 104:80.

 Berlyno spauda saviškiams negailėjo karčių žodžių.<br> G.Bitvinsko/lrytas.lt nuotr.
 Berlyno spauda saviškiams negailėjo karčių žodžių.<br> G.Bitvinsko/lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2020, 1:27 PM

Berlyno interneto svetainės priminė, kad ALBA krepšininkai į Kauną keliavo po dviejų praėjusią savaitę išvykose iškovotų pergalių. Tačiau „Žalgiris“ jau rungtynių pradžioje sudaužė svečių viltis pratęsti pergalių seriją.

„ALBA krepšininkai Kaune šansų neturėjo nuo pradžių“, – antraštėje skelbė dienraštis „Das Tagesspiegel“. „ALBA krepšininkams nieko nepavyko nuo rungtynių pradžios. Pabaigoje komanda bent jau išvengė dar didesnio sutriuškinimo“, – rašė „Berliner Zeitung“.

„Didelis nusivylimas. Trenerio Aito Garcios Reneseso komanda žaisdama su paskutinę vietą užimančiais varžovais iš Lietuvos visiškai pramiegojo rungtynių pradžią. ALBA jau po pirmojo kėlinio atsiliko 9:23 ir niekuo nepasipriešino tiksliai žaidusiems šeimininkams“, – „Sport1“ televizijos interneto svetainei užteko kelių sakinių, kad papasakotų viską, kad penktadienį įvyko „Žalgirio“ arenoje.

Vokiečių apmaudą padidino tai, kad prieš šį turą Kauno komanda buvo Eurolygos lentelės dugne. Tą „Sport1“ televizijos svetainė pažymėjo jau antraštėje: „ALBA krepšininkus sutriuškino paskutinę vietą užimanti komanda“. Tačiau po tarpusavio dvikovos komandų padėtis tapo vienoda – ir „Žalgiris“, ir ALBA per 21 turą iškovojo 7 pergales.

Penktadienį „Žalgirio“ persvara ketvirtajame kėlinyje buvo padidėjusi iki 37 taškų. Vokiečiams beliko pasiguosti, kad galutinis rezultatas nebuvo toks žiaurus. „Rungtynių pabaigoje ALBA tik padailino rezultatą“, – parašė rbb24.de interneto svetainė.

Vis dėlto galutinis rezultatas nepakeitė bendro įspūdžio. „ALBA žiauriai sutriuškinta Kaune“, – antraštėje pripažino „Berliner Morgenpost“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.