EUROLYGA 2023

A. Tomičius įgėlė žaidėjams, pasiskundusiems dėl mažėjančių algų: „Tai nėra herojiškas poelgis“

„Barcelona“ krepšininkai dėl koronaviruso pandemijos neteko 70 procentų savo atlyginimo, tačiau komandos veretanas kroatas Ante Tomičius dėl to nesikremta. Negana to, 33-ejų 218 cm ūgio žaidėjas įgėlė savo kolegoms.

Nikola Mirotičius ir Ante Tomičius.<br>Twitter nuotr.
Nikola Mirotičius ir Ante Tomičius.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2020, 7:31 AM

„Situacija dėl koronavirusu mus daro dar didesne komanda, nesame tiesiog „Barcelona“ krepšinio klubas, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė žaidėjas. – Esame pakankamai laimingi, kad galime uždirbti tiek pinigų, tad atiduoti dalį jų nėra herojiškas poelgis, jei lygintume su žmonėmis, kurie išgyveną uždirbdami žymiai mažiau pinigų.“

Žaidėjas sviedė akmenuką į kolegas, kurie dėl koronaviruso ir nutrauktų čempionatų ketina kreiptis į advokatus ir siekti neišmokėtų atlyginimų. Tiesa, kad Barselonos komandoje ne viskas yra gerai atskleidė puolėjo Alexo Abrineso žinutė.

„Neįsivaizduoju, kas atskleidžia tokius dalykus, – dėl sumažintų atlyginimų, pasirodžiusių viešojoje erdvėje, piktinosi krepšininkas. – Apie juos buvo kalbama tik privačioje „WhatApp“ grupėje, kurioje yra tik krepšininkai ir klubo vadovai. Manau, kad tam yra vienintelis paaiškinimas – kažkas nori sugriauti komandą, tačiau tai nepavyks. O jeigu pavyks, tuomet tu paliksi ekipą.“

A.Tomičius atskleidė, kad jis ir ispanas Pierre‘as Oriola kalbėjo su klubo vadovais ir nutarė, kad reikia karpyti algas. Vėliau krepšininkai privačioje grupėje pranešė apie tai likusiems krepšininkams.

Lrytas.lt primena, kad Ispanijos krepšinio lyga dėl koronavruso yra suspenduota. Eurolygos sezonas taip pat kol kas yra pakibęs ant plauko. Lyga sustabdyta iki balandžio 11-osios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.