EUROLYGA 2023

„Pistons“ treneris liaupsino D. Sirvydį, lietuvis džiaugėsi savo pasirodymu: „Nuostabus jausmas“

„Tai buvo nuostabus jausmas. Reikia sunkiai dirbti kiekvieną dieną ir tavo šansas ateis. Šiandien buvo geros rungtynės“, – po dvikovos prieš „Philadelphia 76ers“ kalbėjo Deividas Sirvydis.

Detroito klubo strategas gyrė D.Sirvydį.<br>AP/Scanpix ir USAToday/Scanpix nuotr. koliažas.
Detroito klubo strategas gyrė D.Sirvydį.<br>AP/Scanpix ir USAToday/Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2021, 11:33 AM, atnaujinta May 9, 2021, 11:35 AM

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį vykusiose NBA rungtynėse 20 metų lietuvis sužaidė savo geriausias karjeros rungtynes šioje lygoje.

203 cm ūgio krepšininkas ant parketo praleido rekordiškai daug laiko – 24 minutes, o per jas įmetė 8 taškus (1/2 dvit., 2/4 trit.) bei atkovojo 6 kamuolius.

Pagal visus šiuos tris statistinius rodiklius D.Sirvydis pagerino savo NBA karjeros asmeninius pasiekimus.

Detroit Pistons“ ekipos strategas Dwane'as Casey po dvikovos taip pat negailėjo šiltų žodžių savo auklėtiniui iš Lietuvos.

„Gera matyti, kad jis pasinaudojo gauta galimybe. Niekas šioje komandoje nedirba taip, kaip tai daro Deividas“, – samprotavo „Pistons“ strategas.

64-erių krepšinio specialistas taip pat pridūrė, kad vilnietis sustiprino savo kūną ir įžvelgė jo perspektyvas ateityje.

„Jis visą savo gyvenimą buvo aplink krepšinį. D.Sirvydis yra vienas geriausių komandos snaiperių. Jis puikiai stiprina kūną ir aš esu pasakęs savo vaikinams, kad vieną dieną jis taps geru krepšininku“, – oficialus „Pistons“ portalas cituoja D.Casey žodžius.

Pats D.Sirvydis pripažino, kad ilgą laiką prasėdėjus ant atsarginių žaidėjų suolelio grįžti ant parketo nėra lengva. Vis dėlto krepšininkas labai džiaugėsi savo komandos bičiulių palaikymu.

„Nėra lengva, – apie išbėgimą ant parketo po ilgo laiko pertraukos kalbėjo D.Sirvydis. – Visi galėtų pasakyti tą patį, o pagrindinis sunkumas yra psichologijoje. Šiandien jaučiausi laisvai ir labai patobulėjau. Jaučiu, kad komandos draugai džiaugiasi manimi ir tai labai padeda.“

Šiame sezone už Atlanto sparnus pakėlęs lietuvis į aikštę žengė 17-oje rungtynių, o per jas vidutiniškai įmetė po 1,5 taško ir atkovojo po 1 kamuolį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.