EUROLYGA 2023

„Wolves“ naujoką įvertinęs R. Kurtinaitis: „Žaidėjams nesakau, kokie yra mūsų tikslai“

„Wolves“ krepšininkai Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) sugrįžo į pergalių kelią. Po dviejų pralaimėjimų paeiliui Rimo Kurtinaičio auklėtiniai namuose 94:63 įveikė Pasvalio „Pieno Žvaigždes“.

Rimas Kurtinaitis.<br>LKL nuotr.
Rimas Kurtinaitis.<br>LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2023, 11:32 PM, atnaujinta Mar 27, 2023, 11:38 PM

„Wolves“ ekipa prieš rungtynes su Pasvalio ekipa buvo patyrusi du skaudžius pralaimėjimus paeiliui. Namuose po pratęsimo 94:99 nusileido Jonavos „CBet“ krepšininkams ir išvykoje 82:85 suklupo prieš Gargždų „Gargždus“.

Visgi galiausiai Alytuje rungtyniaujantis „Wolves“ klubas iškovojo užtikrintą pergalę.

„Vilkų“ vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis po pergalės nebuvo linkęs sureikšminti šio rezultato.

„Laimėjome. Mums reikia laimėti, nes praradome kelis svarbius taškus prieš šias rungtynes. Šiandien buvo geriau, bet esame objektyvūs. „Pieno Žvaigždės“ turėjo sudėties problemų, kaip ir mes prieš savaitę.

Pergalė yra pergalė, vyrai išsikrovė. Į šias rungtynes žiūrime kaip į procesą, kur mes turime išsikrauti 40 minučių. Šiandien mums tai pavyko“, – po pergalės kalbėjo R.Kurtinaitis.

„Wolves“ gretose pirmadienį debiutavo Rashardas Kelly. Amerikietis per 17 minučių pasižymėjo 14 taškų (5/6 dvit., 1/3 trit., 1/ 2 baud.), 4 atkovotais kamuoliais, 2 klaidomis ir 12 naudingumo balų.

„Turėjome dvi treniruotes. Jis turėjo nelaimę, šeimyninių problemų. Jis turi daug energijos, ko iš jo ir tikėjomės, yra kovingas. Šiandien per 17 minučių pelnė 14 taškų. Tai rodo jo kovingumą, ryžtą, norą žaisti.

Tų treniruočių dar neužteko sužinoti, ką jis gali, bet gali daug. Manau iki atkrintamųjų turėtume pasiruošti“, – komandos naujoką įvertino strategas.

Šiuo metu R.Kurtinaičio auklėtiniai užima 3-ąją vietą „Betsafe-LKL“ čempionate. R.Kurtinaitis nebuvo linkęs tiesiogiai atsakyti į klausimą, ar ši pozicija jį tenkintų.

„Žinote, gyvenime esu daug kartų pasimokęs, niekada negalvoju apie pabaigą. Mums yra svarbios kiekvienos rungtynės, jas reikia laimėti. Pabaiga susidėlios taip, kaip ji susidėlios. Jūs, žurnalistai, dar rudenį pasakote, kas bus antras, o kas penktas.

Aš žaidėjų nespaudžiu. Jiems nesakau, kokie yra mūsų tikslai, turbūt patys maždaug žino. Mums svarbios – kiekvienos rungtynės. Į jas turime ateiti pilnai susikaupę. Nenoriu sumenkinti kitų komandų, bet yra komandos, prieš kurias mes privalome laimėti, o to nepadarėme“, – teigė R.Kurtinaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.