EUROLYGA 2023

Rusiškas stiliukas: Stanley taurę pavertė lėkšte – krovė į ją koldūnus ir ikrus

Nacionalinė ledo ritulio lyga (NHL) turi įdomią tradiciją: pasibaigus pirmenybėms čempionų komandos nariams vasarą duodama galimybė į savo šalį parai atsivežti Stanley taurę, kad trofėjaus laimėtojas galėtų pasipuikuoti ir parodyti jį sirgaliams.

 Rusijos ledo ritulininkai Stanley taurę pavertė lėkšte
 Rusijos ledo ritulininkai Stanley taurę pavertė lėkšte
 Rusijos ledo ritulininkai Stanley taurę pavertė lėkšte<br> twitter.com
 Rusijos ledo ritulininkai Stanley taurę pavertė lėkšte<br> twitter.com
 Rusijos ledo ritulininkai Stanley taurę pavertė lėkšte
 Rusijos ledo ritulininkai Stanley taurę pavertė lėkšte
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 17, 2018, 4:59 PM, atnaujinta Aug 17, 2018, 5:38 PM

Tuomet su taure galima elgtis, kaip patinka, tačiau draudžiama ją veikti mechaniškai ar mesti iš didelio aukščio. Taip pat negalima niekinti trofėjaus. Tam, kad ledo ritulininkas ar darbuotojas su taure elgtųsi neperžengdamas ribų, kartu su ja važiuoja NHL skirtas prižiūrėtojas.

Šiemet trofėjų prižiūri Philipas Pritchardas, kuris socialiniame tinkle aprašo visas istorijas, kur keliauja Stanley taurė.

Pirmą kartą istorijoje šiemet NHL čempione tapo „Washington Capitals“ komanda, kurios sudėtyje, be amerikiečių, žaidžia rusai, čekas, švedas, austras, kanadiečiai, danas bei britas. Visi jie panoro atsivežti pas save Stanley taurę.

Trofėjaus prižiūrėtojas jau buvo daugelyje šalių ir matė, kaip į taurę buvo sodinami kūdikiai, iš jos valgomi pusryčiai ar geriamas šampanas.

Tačiau Ph.Pritchardas Rusijoje patyrė nemenką nuostabą, kai iš taurės buvo valgomi juodi ikrai ar paprasčiausi koldūnai.

Vienas geriausių Rusijos ledo ritulininkų Aleksandras Ovečkinas taurę atsivežė į Maskvą ir naktiniame klube surengė vakarėlį, kuriame pats valgė ir vaišino kitus juodaisiais ikrais iš Stanley taurės.

Tuo tarpu kitas „Capitals“ žaidėjas rusas Jevgenijus Kuznecovas taurę atsivežė į Čeliabinską ir parodė ją prieš Čeliabinsko krašto gubernatoriaus ledo ritulio taurės turnyro dvikovą tarp vietos „Traktor“ ir Magnitogorsko „Metalurg“ ekipų.

Paskui J.Kuznecovas su kompanija nuvyko į vakarėlį, kuriame nutarė vietos koldūnus skanauti iš garsiosios taurės.

Taisyklės nedraudžia valgyti iš taurės. Sportininkas lapnojo koldūnus, o trofėjaus prižiūrėtojas tai fotografavo.

„Rusiškas stilius“, – parašė Ph.Pritchardas, svarstydamas, ką sugalvos Dmitrijus Orlovas, kuris taurę rugpjūčio 17 dieną vežą į Novokuznecko miestą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.