EUROLYGA 2023

Vilniuje – dvejos Lietuvos ledo ritulio čempionato rungtynės

Šiame Nacionalinės ledo ritulio lygos sezone jau po du kartus spėję susitikti su Elektrėnų „Energija“ ir Vilniaus „Hockey Punks“, „Kaunas Hockey“ ledo ritulininkai trečiadienį vyksta į sostinę. Vilniaus pramogų arenoje kauniečiai pirmąkart šį sezoną susikaus su Vilniaus „Geležiniu vilku“.

hockeypunks.lt nuotr.
hockeypunks.lt nuotr.
hockeypunks.lt nuotr.
hockeypunks.lt nuotr.
hockeypunks.lt nuotr.
hockeypunks.lt nuotr.
hockeypunks.lt nuotr.
hockeypunks.lt nuotr.
hockeypunks.lt nuotr.
hockeypunks.lt nuotr.
hockeypunks.lt nuotr.
hockeypunks.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Oct 17, 2018, 2:17 PM

„Rungtynės nebus lengvos – „Geležinio vilko“ komanda jauna ir vis stiprėjanti, jie daug laiko praleidžia kartu, tad pagrindinė mūsų užduotis bus išnaudoti jų daromas klaidas“, – ruošdamasis kelionei komentavo vyriausiasis „Kaunas Hockey“ treneris Aurimas Guoga.

„Kaunas Hockey“ suolelį spalio viduryje išretino traumų liūtis. Dėl patirtų nugaros traumų rungtyniauti negali puolėjas Dovydas Streckis ir gynėjas Tomas Fediakinas, su raiščiais problemų turi komandos debiutantas puolėjas Donatas Kumeliauskas. Prie komandos trečiadienį taip pat dėl sveikatos problemų neprisijungs kaliningradietis Dmitrijus Prokopenkovas.

Daug vilčių dedama į kitą „Kaunas Hockey“ naujoką Aleksandrą Michejonoką iš Baltarusijos, kuriam numatytas vaidmuo pirmajame penkete kartu su komandos kapitonu Vytautu Jagelavičiumi, Petru Nausėda, legionieriais Savelijumi Morozovu ir Alekseju Nikulinu.

Rungtynių Vilniaus pramogų arenoje pradžia – 20:15 val.

Ketvirtadienį sostinės „Hockey Punks“ namuose susitiks su Lietuvos ledo ritulio pirmenybių lydere – Elektrėnų „Energija“.

Šiuo metu komandos pirmauja pagal pirmenybėse surinktų taškų skaičių. Intrigos šioms rungtynėms prideda tai, kad Elektrėnų ledo ritulininkai dar neprarado nė taško, o „pankai“ šį rudenį namuose nepralaimi. Be to, priešsezoninėse rungtynėse „Hockey Punks“ Elektrėnuose įveikė būsimą varžovą, todėl apie jokį „Energijos“ žaidėjų atsipalaidavimą kalbos negali būti.

Praėjusios savaitės rungtynės komandoms susiklostė skirtingai. „Energija“ be didelio vargo nugalėjo kitą Vilniaus komandą „Geležinį Vilką“, o „Hockey Punks“ įveikė „Kaunas Hockey“ ledo ritulininkus tik po pratęsimo.

Rezultatyviausias „pankų“ komandos žaidėjas, Lietuvos rinktinės narys Edgaras Rybakovas mano, kad varžovas bus pasirengęs: „Laukia įdomus mačas. Prieš sezoną mums pavyko nugalėti šią komandą, bet dabar jie, manau, rimčiau žiūrės. Kalbant apie mūsų žaidimą, tai galvoju, kad rungtyniavimas turi teikti malonumą. Bet tam, kad taip pasijustume, turime pasirodyti gerai. Laukiu mūsų žiūrovų palaikymo, kuris šį sezoną tikrai puikus“.

„Hockey Punks“ vyriausiasis treneris Mindaugas Kieras tikisi kovos dėl pergalės: „Energija““ tai klubas kuris turi ambicijų kiekvieną sezoną išlikti geriausiu, tad visada malonu tokį varžovą priimti mūsų arenoje ir pakovoti dėl pergalės“.

Šios rungtynės taip pat yra ir galimybė parodyti save kandidatams į nacionalinę rinktinę. Į lapkričio 8-11 dienomis Vilniaus „Pramogų arenoje“ vyksiantį kasmetinį „Baltic Cup“ turnyrą šiemet atvyks Japonijos, Rumunijos, Estijos, Baltarusijos ir Latvijos klubų rinktinės.

Abiejuose klubuose rungtyniauja keli kandidatai į rinktinę. „Baltic Cup“ turnyre debiutuos naujai paskirtas Lietuvosrinktinės treneris, darbo NHL klubuose patirties turintis kanadietis Danas Lacroix.

Rungtynių Vilniaus „Pramogų arenoje“ pradžia – ketvirtadienį 20 val. 15 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.