EUROLYGA 2023

J. Truchanovičius padėjo „Montpellier“ iškovoti dar vieną pergalę Čempionų lygoje

Lietuvos rinktinės rankininkas Jonas Truchanovičius padėjo „Montpellier“ ekipai iškovoti dar vieną pergalę Čempionų lygoje. Šeštadienį 12-ajame ture „Montpellier“ išvykoje palaužė Kielcų „Vive“ klubą 28:27 (14:11), o J.Truchanovičius įmetė 3 įvarčius ir du kartus buvo pašalintas 2 min.

Jonas Truchanovičius atakuoja varžovų vartus.<br>LRF nuotr.
Jonas Truchanovičius atakuoja varžovų vartus.<br>LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2019, 10:00 PM, atnaujinta Feb 16, 2019, 10:08 PM

Daugiau nei pusę pirmojo kėlinio komandos žengė koja kojon (20-ąją min. rezultatas dar buvo lygus 9:9), bet prieš pertrauką Monpeljė rankininkai pradėjo tolti, o antrajame kėlinyje keliskart buvo įgiję 5 įvarčių persvarą. Vis dėlto antrojo kėlinio viduryje Kielcų komanda pradėjo spurtą 5:0 ir išlygino rezultatą 23:23.

Nors „Montpellier“ pozicijos susvyravo, minutės pertraukėlės paprašęs treneris Patrice‘as Canayer nuramino savo žaidėjus. Mačo pabaigoje svečiai keliskart perėmė kamuolį ir surengė greitas atakas, per kurias įmetė pergalę užtikrinusius įvarčius.

„Montpellier“ iškovojo antrąją iš eilės pergalę, o po žiemos pertraukos per dvejas rungtynes surinko 4 taškus. Iki žiemos pertraukos, per kurią vyko pasaulio čempionatas, Čempionų lygos nugalėtojo vardą ginantis „Montpellier“ per 10 rungtynių buvo iškovojęs vos 3 taškus.

Nors Monpeljė rankininkai grįžo į pergalių kelią, dėl kelialapio į atkrintamąsias varžybas jiems dar teks pakovoti. Po 12 rungtynių 7 taškus turintis „Montpellier“ grupėje dalijasi šeštąją vietą su Bresto „Miaškov“ klubu. Į atkrintamąsias varžybas pateks šešios komandos, o iki grupės etapo pabaigos liko du turai.

Beje, pagrindinis „Montpellier“ klubo varžovas „Miaškov“ šiame ture irgi pasiekė pergalę – namie įveikė Manheimo „Rhein Neckar Loewen“ komandą 27:24.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.