EUROLYGA 2023

Jėgos trikovininkai išsirinko naują federacijos valdžią

Joniškyje buvo surengta Lietuvos jėgos trikovės federacijos ataskaitų ir rinkimų konferencija, kurioje buvo išrinkta nauja federacijos vadovybė, taip pat – komitetų nariai, patvirtintas 2020 m. varžybų tvarkaraštis. Federacijos prezidentu išrinktas Erlandas Petrauskas (Jonava), už kurį balsavo 19 iš 23 balso teisę turėjusių konferencijos delegatų. Federacijos nariais yra 31 sporto klubas.

         Lietuvos jėgos trikovės federacijos konferencijos dalyviai kartu su naujai išrinkto Vykdomojo komiteto nariais.  <br>JTF nuotr.
Lietuvos jėgos trikovės federacijos konferencijos dalyviai kartu su naujai išrinkto Vykdomojo komiteto nariais. <br>JTF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2020, 4:37 PM

Be prezidento į naująjį Vykdomąjį komitetą ketverių metų kadencijai buvo išrinkti: viceprezidentas Virginijus Kanapinskas (Vilnius), generalinis sekretorius Albertas Motiečius (Kuršėnai), nariai – Antanas Virbičianskas (Joniškis), Ala Sketerienė (Rokiškis), Benjaminas Milius (Mažeikiai), Rimantas Simokaitis (Šakiai), Jokūbas Stasiulis (Vilnius) ir Aurimas Artimavičius (Vilnius). Taip pat Techninio komiteto pirmininke išrinkta Lina Linkaitė (Pakruojis), o Etikos komisijos pirmininku – Anatolijus Kondratenko (Rokiškis).

Federacija 2020 metais organizuos 8 nacionalines varžybas. Pirmas atletų startas naujajame sezone yra numatytas vasario 22-23 d. vyksiančiame Lietuvos jėgos trikovės čempionate.

Svarbiausias tarptautinis renginys Lietuvoje – rugpjūčio 5-9.d. Vilniuje vyksiantis Europos štangos spaudimo gulint be specialios aprangos čempionatas. Tai bus jau penktos tokio lygio tarptautinės jėgos trikovės varžybos mūsų šalyje. 2013-2019 m. federacija Kaune yra surengusi du pasaulio ir du Europos čempionatus. Paskutiniajame vykusiame pernai varžėsi 465 dalyviai iš beveik 30 Europos šalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.