EUROLYGA 2023

Garsus NFL agentas dėl koronaviruso neteko abiejų tėvų: vienas po kito mirė per šešias minutes

Ilgametis ir garsus NFL agentas, kuris dar ir yra sertifikuotas NBA krepšinio trenerių atstovas Buddy Bakeris antradienį pasidalijo savo šeimos tragedija – nuo koronaviruso mirė abu jo tėvai. Abiejų tėvų sporto žmogus neteko per šešias minutes.

 Sporto agentas B.Bakeris neteko abiejų tėvų dėl koronaviruso 
 Sporto agentas B.Bakeris neteko abiejų tėvų dėl koronaviruso 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2020, 9:55 PM, atnaujinta Apr 1, 2020, 10:41 PM

Apie šeimos tragediją B.Bakeris pranešė socialiniame tinkle, maldaudamas: reikia labai rimtai žiūrėti į COVID-19 ir daryti viską, kad tik visuomenė jo saugotųsi.

„Kaip daugelis žinojo, mano tėvai neseniai užsikrėtė koronavirusu ir, deja, mirė sekmadienį dėl kilusių komplikacijų. Mano tėvai buvo puikiais žmonėmis – jie kartu buvo vedę 51 metus. Buvo kartu ir mirė vienas paskui kitą šešių minučių bėgyje. Dar porą savaičių atgal viskas buvo gerai“, – teigė vaizdo įraše B.Bakeris.

NFL agento klientais yra ir Pro Bowl žvaigždės Dougas Baldwinas ir Jackas Doyle'as sakė, kad jo tėvų mirtys padės atkreipti dėmesį į būtinumą saugotis: plauti rankas, laikytis distancijos bendraujant ir būti namie.

„Mes gyvename pasaulyje, kurio mintis paprasta: „su manimi to neatsitiks, to neatsitiks su mano šeima. Bet tai atsitinka su mūsų šeimomis“, – pasakė sporto agentas, netekęs tėvų.

BE darbo NFL, B.Bakeris yra vienas iš 15 agentų, kurie priklauso NFL konsultaciniam žaidėjų asociacijos komitetui. Jis rengia egzaminus visiems NFLPA agentams yra „Exclusive Sports Group“ kompanijos prezidentas ir vykdantysis direktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?