EUROLYGA 2023

Druskininkuose antrą kartą organizuojamas bėgimas saulėlydžio sutemoje

Jau liepos 8 dieną Druskininkuose bus surengtas unikalus „Druskininkų naktinis bėgimas“, kviečiantis visus aktyvaus gyvenimo mylėtojus išbandyti savo jėgas nusileidus saulei.

Druskininkuose bus surengtas unikalus „Druskininkų naktinis bėgimas“.<br>A.Savickio nuotr.
Druskininkuose bus surengtas unikalus „Druskininkų naktinis bėgimas“.<br>A.Savickio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2023, 9:36 AM

Pagrindinis startas bus duotas vėlyvą liepos 8-osios vakarą – 22.30 val. Sportininkai nuo būsimos starto vietos – šalia Druskininkų miesto muziejaus – galės įveikti vieną iš pasirinktų distancijų – 12 km, 8 km arba 4 km. Taip pat vyks „Bėk drauge su draugu Druskininkuose“ estafetė 2x4 km.

„Praėjusiais metais pamatėme, kad žmonės mėgsta įvairovę, todėl tokie renginiai labai sėkmingai įsiterpia į bėgimo renginių kalendorių. Druskininkuose yra ne tik nuostabi gamta, bet ir puiki infrastruktūra bėgikams ir ne tik. Naktiniame bėgime vėl turėsime pramoginius taškus su muzika ir lazeriais, kurie pagyvins ir apšvies trasą, todėl gerų emocijų čia patirs kiekvienas“, – sakė renginį organizuojančios asociacijos „Sporto renginiai“ vadovas Evaldas Martinka.

4 km bėgimo trasa drieksis palei Druskonio ežerą ir Vijūnėlės tvenkinį. 8 ir 12 km bėgimų dalyviams atitinkamai teks įveikti du arba tris ratus.

„Druskininkų naktinis bėgimas“ taip pat kviečia ne tik bėgikus, bet ir riedutininkus. 22 val. bus duotas startas riedučiais norintiems pasivaržyti žmonėms. Jie galės rinktis 4 ir 12 km distancijas.

Jaunesniems dalyviams bus įrengta 1,2 km trasa. 21.25 val. bus duotas startas 1,2 km važiavimui riedučiais, o 21.40 val. startuos bėgikai.

Prieš bėgimus bus galima nuotaikingai apšilti su „Loud and Fit“ ir energingąja Augustina Jukne.

Visi dalyviai bus apdovanoti atminimo medaliais, o kiekvienos rungties prizininkai – ir taurėmis. Po finišo visi bus vaišinami „RASA Light“ – itin tyru natūraliu mineraliniu vandeniu. Visiems mažiesiems bėgikams troškulį numalšins „RASA Kids“ vanduo, praturtintas kalciu.

Druskininkų naktinis bėgimas yra „Bėk drauge su draugu Druskininkuose“ projekto dalis. Projektas bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurias administruoja Nacionalinė sporto agentūra prie Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.