Gerda ir Andrius Žemaičiai pajūryje atrado romantišką vietelę

Savaitgalį Palangoje vykstančiose „Aurum 1006 km lenktynėse“ gausu žinomų veidų. Su sutuoktiniu prodiuseriu Andriumi Žemaičiu į renginį atvyko ir „TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė.

Gerda ir Andrius Žemaičiai. <br>D.Umbraso nuotr. 
Gerda ir Andrius Žemaičiai. <br>D.Umbraso nuotr. 
Gerda ir Andrius Žemaičiai. <br>D.Umbraso nuotr. 
Gerda ir Andrius Žemaičiai. <br>D.Umbraso nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 21, 2018, 5:28 PM

Vakar moteris pati sėdosi prie vairo ir leidosi į nuotykius trasoje. Nors išpešti pergalės „108 km Moterų iššūkyje powered by Kristiana” nepavyko, vien dalyvavimas užtikrino gerą nuotaiką.

„Mums sekėsi prastokai. Laiko atžvilgiu visur viską spėjome, užduotis įvykdėme, tačiau su slalomu buvo prastai. Išties pravažiavome per lėtai. Todėl į 12-tuką, kiek žinau, tikrai nepatekome. O kurioje vietoje esame, net ir nežinome, nes žemesnių, matyt, nenorėdami nuliūdinti, organizatoriai neskelbė“, – nusijuokė televizijos žvaigždė.

Po išbandymo trasoje Gerda su vyru Andriumi namo neskubėjo. Likę ir šeštadieniui, lenktynėse aistringai palaiko vieną moterišką ekipažą.

„Labai džiaugiuosi, kad yra moterų, kurios priima ir dalyvauja tokiuose iššūkiuose. Žinau, kad tai tikrai nėra pirmas jos kartas“, – lenktytnininkės Indrės Senkutės dalyvavimu lenktynėse džiaugėsi Gerda.

Nors pagrindinis veiksmas vyksta Palangoje, Gerda ir Andrius kelioms dienoms apsistojo Šventojoje.

„Gyvename prie pat jūros, labai gražioje vietoje. Planuojame pasilikti iki rytojaus vakaro“, – sakė „TV Pagalbos“ žurnalistė.

Paklausta, kokie jausmai užklumpa atvykus į Palangą, Gerda nušvito. „Praėjusiais metais neteko pabūti Lietuvos pajūryje. Tad aš jo taip pasiilgau, kad šiandien mudu visą rytą vaikščiojome po paplūdimį. Sakiau Andriui, kad man čia daug mieliau nei prie Viduržemio ar kokios kitos jūros. Taip buvau pasiilgus to balto smėliuko. Neturiu nieko prieš atostogas Lietuvos pajūryje. Juolab, kai tokia vasara, kaip ši“, – liaupsių gimtinės pajūriui negailėjo pašnekovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.