Po nesėkmingos plastinės operacijos dainininkės artimiesiems – tragiška žinia

Meksikoje – skandalas dėl apmaudžios plastikos chirurgo klaidos. Iš JAV kilusi nekilnojamojo turto agentė Laura Avila (36 m.) į svečią šalį vyko pasitobulinti nosies formos. Moteris, kuri taip pat yra ir dainininkė bei šokėja, siekė pasitobulinti išvaizdą, tačiau jos svajonės virto košmaru...

Laura Avila. <br>Facebook nuotr. 
Laura Avila. <br>Facebook nuotr. 
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2018-11-17 19:14

Po operacijos Laura buvo išvežta tiesiai į reanimaciją – procedūros metu buvo pažeistos moters galvos smegenys.

Į Meksiką amerikietė operuotis vyko dėl itin patrauklios kainos. Čia ji trečdaliu mažesnė nei JAV, kur tokia operacija apytiksliai kainuoja 7500 dolerių (6630 eurų).

Su Laura į Meksiką skrido ir jos sužadėtinis Enrique Cruzas. Vyras pasakojo, kad vos pradėjus operaciją ir į stuburą suleidus nuskausminamuosius, moters gyvybė pakibo ant plauko.

Medikamentams ne pasklidus kūne, o nukeliavus tiesiai į smegenis, stojo pacientės širdis, jai buvo sukelta dirbtinė koma. Taip buvo tikimasi išvengti dar didesnio smegenų pažeidimo.

„Man iš karto buvo labai neramu, tačiau nebuvau įleidžiamas į palatą“, – pasakojo Enrique, kuriam medikai iš pradžių melavo, jog neva operaciją jie buvo priversti stabdyti dėl staiga nukritusio kraujo spaudimo.

Po operacijos Laura keturias dienas praleido Meksikos klinikoje, o paskui buvo perkelta į universitetinę ligoninę JAV, Teksaso valstijoje.

Kadangi neturi draudimo, jos gydymo imtis atsisakė net trys Dalaso valstijos, kurioje ji gyvena, ligoninės.

Nukentėjusios pacientės šeima skundžiasi, kad šis laikotarpis buvo košmariškas, nes plastinės chirurgijos centras, kuriame ji buvo operuota, atsisakė apmokėti reikiamas transportavimo ir gydymo sąskaitas.

Atvykus į Teksaso ligoninę Lauros artimųjų laukė kraupi žinia. Medikai patvirtino, kad moters smegenys buvo taip pažeistos, kad Laura niekuomet nebebus tas pats žmogus.

„Mus sutuokė dievas. Nesvarbu, kas nutiks, tu visuomet turėsi vietą mano širdyje, – socialinėje erdvėje apmaudą liejo Lauros mylimasis. – Aš tave beprotiškai myliu. Esu visiškai be tavęs pasimetęs“.

Lauros artimieji įkūrė fondą, kuriame renkamos lėšos gydymo sąskaitoms apmokėti. Šiuo metu jame – apie 70 tūkst. dolerių (apie 61 tūkst. eurų). Siekiama surinkti dvigubai daugiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.