Oksana Pikul-Jasaitienė išbandė makiažo naujoves: modeliu tapo ir neseniai išsiskyrusi Vasha

Šį savaitgalį daugybė grožio srities specialistų ir kosmetikos bei makiažo mylėtojų rinkosi į Vilniaus centre įsikūrusią „Estetikos studiją“. Čia vyko profesionalams ir makiažo megėjams išskirtinės profesionalios, prancūziškos kosmetikos „Maqpro Paris“ seminaras, skirtas paminėti 4 metų gimtadienį Lietuvoje.

 Renginio akimirkos.<br> LR montažas.
 Renginio akimirkos.<br> LR montažas.
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.<br> Organizatorių nuotr.
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 19, 2019, 12:06 PM

Renginyje lūkuriavo netoli šimto žingeidžių ir žinių ištroškusių dalyvių. Pirmoji Lietuvoje atestuota pasaulinės grožio specialistų organizacijos OMC makiažo teisėja Birutė Pajedienė klausytojoms atskleidė šio sezono inovatyviausių kosmetikos produktų naujienas.

Gausybė atspalvių pakerėjo net pačią Gabrielę Rutkauskienę -Vashą, kuri tapo Birutės Pajedienės modeliu.

Jai sukurtas melsvų, suderintų jūrinių spalvų įvaizdis paliko įspūdį visoms šventės dalyvėms. Šių spalvų derinys yra vienas iš geidžiamiausių šį sezoną. „Taip pat, madingas ir stilingas makiažas neapsieina be skaisčios, švytinčios odos. Sveikai drėgnos odos efektas sukuriamas specialių kreminių „highliter‘ių“ pagalba, juos maišant į kreminę pudrą“- atskleidė Birutė Pajedienė.

Atsispirti makiažui ir kokybiškai kosmetikai jau ilgą laiką negalinti Oksana Pikul – Jasaitienė, pademonstravo išskirtinį, Lietuvos makiažo čempionate aukso medaliu įvertintą, Kreatyvios nuotakos makiažą. Oksana demonstracijos metu, atskleidė šio sezono topu laikomų akių vokų ir lūpų dažymo technikas.

Vokams suteikė mados viršūnėje laikomą grafiškumą,3D efektą, pridėdama auksinio spindesio ir bordo bei marsala spalvų junginį. Lūpas paryškino neįrėminant ir nesuteikiant joms kontūro, tamsindama vidinę lūpų dalį, taip pabrėždama naturalų jų grožį.

Vizažo specialistė dalyves sužavėjo savo paprastumu, maloniai dalijosi savo paslaptimis ir patarimais. Oksana prasitarė, kad savo klientėms naudoja tik laiko patikrintą, kokybišką kosmetiką, stengiasi rinktis produktus, kuriuose nėra parabenų, todėl viena mylimiausių yra „MaqPro Paris“ rankų darbo kosmetika. Modeliukus papuošė parduotuvė 188 shop. Papuošalai – Adri Bijoux.

Sekmadienio dieną iš skirtingų miestų į sostinę atvykusios dalyvėsapdovanotos Lietuvos TOP vizažistų tandemo – Oksanos Pikul – Jasaitienės ir Birutės Pajedienės pasirašytais sertifikatais, prizais ir pasipildžiusios naujienomis vizažo srityje, kosmetikos priemonėmis. Vakaro pabaigoje merginos dalyjosi įspudžiais, vaišinosi pagal specialų užsakymą pagamintu tortu, dėkojo meistrėms už patarimus, įgytas žinias ir šilumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.