Žurnale „Stilius“ – Asmik Grigorian gyvenimas ir geriausi žvaigždžių draugai

Kiekvieną antradienį „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ savo skaitytojams dovanoja šviežiausias, įdomiausias ir netikėčiausias žmonių istorijas. Ką šį kartą jis paruošė?

 Iš kairės: Asmik Grigorian, Arūnas Valinskas ir Algina Midverė.
 Iš kairės: Asmik Grigorian, Arūnas Valinskas ir Algina Midverė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2019, 8:29 PM

Operos žvaigždės Asmik Grigorian gyvenimas kruopščiai suplanuotas keliems metams į priekį. Tačiau kaip, gyvenant beprotiško lėkimo rėžimu, jai pavyksta išsaugoti idealią šeimą? „Su vyru turime sudarę labai aiškų planą“, – „Stiliaus“ puslapiuose atsakė A.Grigorian.

Geriausi žvaigždžių draugai – ne tik pūkuoti, bet ir... spygliuoti ar keliantys šypsena. Natalija Bunkė pristato mažą tigriuką primenantį naują augintinį. Tuo tarpu Arūnas Valinskas jaunesnysis pasakoja apie sostinės pakraštyje auginamą visą būrį alpakų, o garsenybių fotografė Anna Roso – kodėl vietoj šuns pasirinko – ežį.

Ukrainietiško kraujo turinčiai, Vilniuje šeimyninę laimę radusiai Alginai Midverei medikai prognozavo ateitį neįgaliojo vežimėlyje, tačiau šiandien ji ne tik vaikšto, bet ir iš porceliano kuria unikalus papuošalus, kuriais žavisi visas pasaulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.