Paaiškėjo, kiek išleista Meghan Markle gimtadienio kelionei: už tiek išeitų automobilis

Sasekso kunigaikščiai Meghan Markle (38 m.) ir princas Harry (37 m.) sau, rodos, negaili nieko. Puikus to įrodymas – neseniai vykęs skrydis į Ibizą privačiu lėktuvu, kuriam buvo išleista apvali sumelė.

 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2019, 2:51 PM

Kaip rašoma „The Daily Mail“, toks pasiskraidymas kunigaikščiams atsiėjo apie 20 tūkst. eurų. Tiesa, iki šiol nėra žinoma, kieno sąskaita buvo padengtos kelionės išlaidos.

Meghan ir Harry į kelionę pasiėmė ir savo pirmagimį Archie. Manoma, jog privačioje viloje Ispanijoje buvo švenčiamas kunigaikštienės gimtadienis.

Oro linijos „NetJet“, kurių paslaugomis pasinaudojo karališkosios šeimos nariai, turi „Uberio bilijonieriams“ pravardę. Jos priklauso Harry artimam draugui Nacho Figueras.

Toks Meghan ir Harry žingsnis sulaukė nemažai aplinkinių kritikos. Kol vieni peikė kunigaikščius dėl galimai svetimų pinigų švaistymo, kiti buvo nepatenkinti privačių orlaivių sukeliama oro tarša. Mat skrydžio tokiu lėktuvu metu į orą yra išmetamas didžiulis anglies kiekis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.