„Misis pasaulis“ dalyvaujanti Gretė Brokienė gavo prestižinį apdovanojimą

Sveikos mitybos bei gyvensenos ekspertė Gretė Brokienė (28 m.) gyvena pačiomis geriausiomis nuotaikomis. Šiuo metu prodiuserio ir režisieriaus Aleksandro Broko žmona dalyvauja „Mrs Globe 2020“ („Misis pasaulis 2020“) konkurse, kuris rengiamas Kinijoje.

 G.Brokienė gavo prestižinį apdovanojimą.<br> Soc. tinklų nuotr.
 G.Brokienė gavo prestižinį apdovanojimą.<br> Soc. tinklų nuotr.
 G.Brokienė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 G.Brokienė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 G.Brokienė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 G.Brokienė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 G.Brokienė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 G.Brokienė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 G.Brokienė ir kitos konkurso dalyvės.<br> Soc. tinklų nuotr.
 G.Brokienė ir kitos konkurso dalyvės.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 6, 2019, 7:16 PM, atnaujinta Dec 6, 2019, 7:20 PM

Nors pagrindinė konkurso laimėtoja paaiškės tik rytoj, konkurse lietuvaitė jau spėjo sužibėti – jai įteiktas prestižinis „Life Legacy“ (liet. gyvenimo palikimo) apdovanojimas. 2018-aisiais tame pačiame konkurse suspindo ir krepšininko Kšištofo Lavrinovičiaus žmona Tatjana. Jai įteikta nugalėtojos karūna.

„Vakar vyko vienas iš „Mrs Globe 2020“ savaitės renginių, skirtas apdovanoti kiekvienos šalies atstoves už jų nuopelnus konkursui. Per pirmąjį prisistatymo renginį man teko garbė sakyti kalbą ir pristatyti save bei savo šalį – Lietuvą.

Norėjau pabrėžti, ką būtent man reiškia būti Misis Lietuva bei dėvėti karūną. Tai suteikia galią padėti, įkvėpti bei motyvuoti žmones. Iš tikro, sunku gražiai suformuluoti sakinį, nes kalbėjau angliškai.

„Life Legacy“ – unikalus apdovanojimas! Kiekvienas iš mūsų svajojame po savęs palikti vienokį ar kitokį pėdsaką. Konkurso organizatoriai norėjo pabrėžti mano išskirtinumą bei paminėti, jog jau nemažai nuveikiau.

Nori nenori – daugelis nominacijų yra apie grožį ar, pavyzdžiui, motinystę, o manoji tikrai kitokia, turinti gilesnę prasmę. Tai – lyg mažas paskatinimas prieš finalą“, – lrytas.lt pasakojo gražuolė.

Seniau Gretė sakė, kad pateikti kandidatūrą dalyvavimui didžiausiame pasaulyje grožio konkurse ji nusprendė netikėtai.

„Su šeima atostogavome Balyje, kai beskaitydama užsienio naujienų portalą pamačiau straipsnio antraštę, kurioje buvo paminėta ta didingoji frazė „Mrs Globe“. Nors paties straipsnio neskaičiau, juokais pasvarsčiau, ką gi reiškia būti išrinktai gražiausia planetos moterimi ir, apskritai, apie ką visa ši tema?

Pagauta įkvėpimo per dieną susiradau visą informaciją bei reikalavimus ir tik išsiaiškinusi kokio aukšto lygio šis konkursas organizatoriams nusiunčiau anketą bei savo gyvenimo aprašymą. Noriu pabrėžti – tai toli gražu nėra vien išorinio grožio varžybos. „Mrs Globe“ konkursas šiemet rengiamas 22 kartą, todėl viskas yra daroma labai profesionaliai ir taikant į aukščiausius standartus.

Tu privalai atitikti nemenką sąrašą reikalavimų: būti sukūrusi šeimą, demonstruoti aukštą vertybių skalę, privalai būti socialiai aktyvi, žinoma visuomenėje savo pasiekimais, turinti gerą karjerą, apsišvietusi, nusimanyti mene bei kultūroje, žingeidi, bet, svarbiausia, – turi aiškiai ir konkrečiai argumentuoti, koks tavo tikslas dalyvaujant konkurse ir ką naudingo galėtum nuveikti tapus „Misis pasaulis“. Tiesą sakant, organizatorių skambučio iš Los Andželo sulaukiau tik po 3 mėnesių“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.