Renginių organizatorė Erika Purauskytė: „Labiausiai nuviliantis žmogus esu aš pati“

Renginių organizatorė Erika Purauskytė (39 m.) į žurnalo „Stilius“ užduotą klausimą, kas ją yra gyvenime labiausiai nuvylęs, atsakė be jokių užuolankų.

Erika Purauskytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Erika Purauskytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Erika Purauskytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Erika Purauskytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Erika Purauskytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Erika Purauskytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-08-03 23:11

„Labiausiai nuviliantis žmogus esu aš pati, nes būtent sau esu ir reikliausia. Neretai pagalvoju, kad galėjau geriau, dar labiau pasistengti, daugiau pagalvoti, kad nereikėjo leptelėti vieno ar kito žodžio. Bet tai turbūt būdinga visiems perfekcionistams. O ant nepasitenkinimo pastatytas visas žmonijos evoliucijos variklis.

Mūsų klaidos mus augina ir moko. Bet pastebėjau vieną dėsningą dalyką: tos situacijos, kurios, atrodo, labiausiai nuvylė ir yra gyvenimo tragedija, įkvepia mobilizuoti visas jėgas ir energiją ir dažnai vėliau tampa geriausių ir labiausiai gyvenime džiuginančių situacijų varikliu ir pagrindu. Kad ir prieš 10 metų per patį NT burbulą pirktas sodo namas ir imta paskola. Prasidėjo krizė, namelis nuvertėjo daugiau nei perpus. Sėdžiu ir galvoju – pasaulio pabaiga!

Buvau ir savimi, ir situacija be galo nusivylusi, atrodė, išeities nėra. Praėjo 10 metų nuo to atsitikimo ir dabar galiu pasakyti, kad dėl tų įvykių prieš 10 metų sutelkiau visas jėgas ir pradėjau savo renginių organizavimo veiklą, turiu sėkmingai veikiančią įmonę, kuri šiemet švenčia dešimtmetį. O sodas buvo puiki vieta leisti laiką su vaikais per karantiną. Taigi patarlė, kad nėra to blogo, kuris neišeitų į gera, puikiai veikia“, – atvirai kalbėjo E.Purauskytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.