Padėjėjai išklojo, kaip su jais elgėsi Meghan Markle: šaukdavo net išėjusi vakarieniauti, o šie save vadino Sasekso išgyvenimo klubu

Karališkosios šeimos metraštininkas Valentine'as Lowe'as savo naujoje knygoje „The Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown“ atskleidė skandalingas Meghan Markle gyvenimo karališkuosiuose rūmuose detales.

 Meghan Markle ir princas Harry.<br> AP/scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> AP/scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> SIPA/scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> SIPA/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-09-27 21:28

Visų pirma, jo šaltiniai patvirtino gandus, kad Sasekso hercogienė žiauriai elgėsi su padėjėjais. Vieną dieną ji, kolegų akivaizdoje, grubiai išbarė jauną merginą, sakydama, kad jei tik turės tokią galimybę, ji kreipsis i kitą. Be to, ji dažnai rėkdavo ir net jei eidavo kur nors pavakarieniauti su princu Harry, nesiliaudavo skambinti ir barti personalą.

„Kas dešimt minučių ji arba Harry skambindavo ir šaukdavo ant manęs. Jie vis sakydavo: „Negaliu patikėti, kad tu tai padarei, ką tu galvoji?“ Tai tęsdavosi porą valandų“, – kalbėjo darbuotoja.

Kita rūmų darbuotoja pasakojo, kad kai suklydo ir jai nepavyko susisiekti su Meghan, ji labai išsigando.

„Ji nekėlė ragelio ir aš išsigandau. Tai skamba taip juokingai, bet aš visa drebėjau“, – sakė ji.

Meghan asmeninės sekretorės Samanthos Cohen draugė prisipažino, kad darbas su Sasekso hercogiene jai buvo košmaras.

„Samantha aiškiai pasakė, kad darbas su Meghan buvo nepakeliamas. Ji nuolat prie jos priekabiavo. Ji buvo labai nelaiminga“, – sakė S.Cohen bičiulė.

Kaip rašoma knygoje, 2018 metais rūmų spaudos tarnybos vadovas Jasonas Knaufas princo Williamo asmeninei sekretorei parašė laišką, kuriame pasidalijo jausmais dėl Meghan Markle elgesio.

„Man kelia nerimą, kad du asmeniniai kunigaikštienės padėjėjai jau išėjo iš darbo dėl patyčių. Atrodo, kad kunigaikštienė visada į ką nors nusitaiko“, – rašė jis.

Kai karališkosios poros buvo paprašyta pagarbiau elgtis su darbuotojais, Meghan atsakė, kad „ne jos pareiga prižiūrėti žmones“. Autorius rašė, kad M.Markle padėjėjai ją vadino „narcizine sociopate“ ir pasivadino „Sasekso išgyvenimo klubu“.

„Visi žinojo, kad karališkoji šeima bus vertinama pagal tai, ar Meghan laiminga. Tačiau jų klaida buvo manyti, kad Meghan nori būti laiminga. Ji norėjo būti atstumta, tai buvo jos tikslas nuo pat pirmos dienos“, – rašoma knygoje.

Metraštininkas, remdamasis rūmų šaltiniais, sakė, kad Meghan ne kartą išreiškė nepasitenkinimą būtinybe atlikti karališkąsias pareigas, o per pirmą bendrą turą su Harry net pasakė: „Negaliu patikėti, kad už tai negaunu atlyginimo“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.