Paauglys nuvyko į ligoninę, nes tris dienas negalėjo šlapintis: priežastis šokiruoja

Paauglys nuvyko į ligoninę, nes tris dienas negalėjo šlapintis. Gydytojai jo varpoje rado 5 cm ilgio adatą.

14-metis iš Tuniso prisipažino, kad siekdamas seksualinio malonumo įsismeigė adatą į savo varpą.<br>123rf nuotr.
14-metis iš Tuniso prisipažino, kad siekdamas seksualinio malonumo įsismeigė adatą į savo varpą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-10-13 21:30

14-metis iš Tuniso prisipažino, kad siekdamas seksualinio malonumo įsismeigė adatą į savo varpą. Gydytojai šį daiktą ištraukė žnyplutėmis.

Bylos ataskaitoje medikai teigė, kad tokie atvejai labai reti, bet į gydytojus kreipiamasi dėl jų vėliau nei reikėtų, nes gėdimasi.

Medikai pasakojo, kad jiems iš lytinių organų yra tekę pašalinti daugybę keistų daiktų, pavyzdžiui, laidų, šiaudelių ir net voverės uodegą.

Tad Tuniso sostinės „La Rabta“ ligoninės gydytojai papasakojo ir apie adatą, pašalintą iš 14-likmečio berniuko varpos. Medikai tvirtino, kad berniukas prisipažino lytinei stimuliacijai į savo šlaplę įstūmęs 5 cm ilgio siuvimo adatą.

Jos gydytojai negalėjo pamatyti, ji buvo per giliai įstumta. Ją gydytojai pašalino panaudodami žnyplutes.

Mediktų komanda, vadovaujama dr. Selimo Zaghbibo, rašė: „Pooperacinis laikotarpis buvo nevykęs. Praėjus dienai pacientas buvo išleistas ir nukreiptas į psichiatrijos skyrių, kuriame patvirtinta, kad jis neturi psichinių problemų“.

Vėliau berniuką prižiūrėjo mokyklos psichologas, bet ir jis patvirtino, kad 14-likmetis psichologinių problemų neturi. Daiktų įsistūmimas į lytinius organus yra gerai žinomas lytinis fetišas.

Nors šiai rizikingai pramogai esama specialių sekso žaislų, medicinos žurnalai pranešė apie daugybę atvejų, kai vyrai ir moterys patyrė daugybę nemalonumų, į savo lytinius organus kišdami bet ką.

Gydytojai pateikė sąrašą daiktų, kuriuos yra tekę rasti vyrų ir moterų lytiniuose organuose: adatos, pieštukai, tušinukai, sodo vielos, varinės vielos, laidai, smeigtukai, telefono kabeliai, šiaudeliai, stygos, dantų šepetėliai, baterijos, lemputės, rutuliukai, medvilniniai tamponai, plastikiniai puodeliai, termometrai, augalai ir daržovės ir net gyvūnų dalys (dėlės, voverės uodega, gyvatės, kaulai).

Jie sakė, kad naudojant nesterilizuotus daiktus gali kilti infekcijos, gangrena, galima susižeisti šlaplę ar šlapimo pūslę, susiaurėti šlapimo takai. Tačiau žmonės ir toliau eksperimentuoja nepaisydami rizikos dėl galimo malonumo.

„Šlaplė išklota ypač jautriomis nervų galūnėmis, kurias stimuliuojant galima pajusti didelį malonumą“, – paaiškino suaugusiųjų žaislų parduotuvės darbuotoja Jess Wilde.

Ekspertai pabrėžia, kad svarbu naudoti tik specializuotus žaislus, o ne bet kokius po ranka pakliuvusius daiktus.

Parengta pagal dailymail.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.