Po mamos grožio procedūros dukrai teko aiškintis prieš tėvą: internautai palaikė vieną pusę

Populiarioje interneto forumo svetainėje „Reddit“ mama pradėjo diskusiją, ar ji teisingai pasielgė dėl patyčių vašku depiliavusi 5 metų dukros suaugusius antakius. Pasak jos, mergaitė jautėsi negraži, nes iš jos tyčiojosi pusbroliai, todėl mama nusprendė ištaisyti situaciją dar prieš pradedant jai lankyti mokyklą. Tai sužinojęs dukros tėvas įsiuto, nes, pasak jo, mama nori dukrai pritaikyti grožio standartus.

Penkiametė kentė dėl to, kad jos antakiai buvo itin vešlūs ir suaugę į vieną, todėl mama naudodamasi vašku juos susiaurino.<br>123rf nuotr.
Penkiametė kentė dėl to, kad jos antakiai buvo itin vešlūs ir suaugę į vieną, todėl mama naudodamasi vašku juos susiaurino.<br>123rf nuotr.
Penkiametė kentė dėl to, kad jos antakiai buvo itin vešlūs ir suaugę į vieną, todėl mama naudodamasi vašku juos susiaurino.<br>„Unsplash“ asociatyvi nuotr.
Penkiametė kentė dėl to, kad jos antakiai buvo itin vešlūs ir suaugę į vieną, todėl mama naudodamasi vašku juos susiaurino.<br>„Unsplash“ asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 5, 2021, 9:40 PM

Visi tėvai matydami kenčiantį savo vaiką nori, kaip nors padėti, bet ne visuomet pagalvoja apie pasekmes. Šiuolaikiniai grožio standartai nukreipti ne tik į suaugusius žmones, bet ir vaikus. Penkiametė kentė dėl to, kad jos antakiai buvo itin vešlūs ir suaugę į vieną, todėl mama naudodamasi vašku juos susiaurino. Tačiau kova kilo ne su komentatoriais, bet su dukros tėvu, kuriam toks vienpusiškas sprendimas itin nepatiko, rašoma portale „Parents

„Vaikai ją vadintų begale vardų, o būdama vos 5 metų ji dabar mano, kad yra negraži, nors jai vis kartoju, kad taip nėra. Raminu dukrą, sakau neklausyti pusbrolių, bet tai nepadeda – ji įsitikinusi, kad yra atstumianti“, – įraše, kurį vėliau pašalino, teigė mama.

Vyras, pamatęs ką ji padarė dukrai, apkaltino dėl skatinimo mergaitei laikytis įprastinių grožio standartų. Mama kreipėsi į komentatorius klausdama – kas teisus ir sulaukė didžiulio palaikymo.

Dauguma pritarė mamos šiam mamos kovos su patyčiomis žingsniui – nors reikėtų išmokti savo kūną priimti toks, koks yra, bet tai ne visada tai pavyksta dėl kitų vaikų elgesio.

3,2 tūkst. komentatorių pritarė mamos žingsniui ir prisiminė savo vaikystės istorijas.

„Ji galėjo susigandinti savivertę ilgiems metams“, – rašo vienas.

„Pradinių klasių vaikai turbūt yra patys baisiausi dėl patyčių ir tai, ką jie sako ar daro gali turėti įtakos visam gyvenimui“, – priduria kitas.

„Vaikystėje ant veido turėjau apgamą, kurio nekenčiau ir visi tai matė. Tai tikrai menkino mano savivertę ir erzino. Kai pagaliau jį pašalinau, pasijutau nuostabiai ir akimirksniu pagerėjo aplinkinių elgesys su manimi. Labai norėčiau, kad tėvai būtų leidę jį pašalinti jaunystėje“, – atsimena dar vienas.

Ir nors „Reddit“ komentatoriai palaikė šią mamą, daug blogesnės reakcijos sulaukė Kim Kardashian, kuri, kaip spėjama vašku depiliavo savo dukros North antakius, kai ši buvo vos pusės metų. Tada žinoma moteris užsipulta, kad mažylės antakiai pasikeitė skirtingose nuotraukose ir dabar atrodo per tobuli, kad būtų natūralūs. Žinoma, Kim šios informacijos nepatvirtino.

Parengta pagal „Parents“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.