Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Alternatyva nudistams – parodys visas vietas, kur galima nusimesti drabužius

Jeigu mėgstate nusimesti drabužius, koks gali būti tam geresnis laikas, nei atostogų metas? Kaip rašo CNN, tiesiog paklauskite to Petrio ir Minnos Karjalainenių, „NaturalistBnB” įkūrėjų, kurie sukūrė „Airbnb“ tipo programėlę nudistams. Jų teigimu, nesvarbu, ar norite nuogi degintis terasoje, ar būdami be drabužių pasimėgauti miesto gyvenimu – jų naujoji programėlė apima viską.

 Verslo idėja – sukūrė apgyvendinimo programėlę, kuri padėtų nudistams laikytis savo gyvenimo stiliaus.<br> AFP/„Scanpix“ nuotr. 
 Verslo idėja – sukūrė apgyvendinimo programėlę, kuri padėtų nudistams laikytis savo gyvenimo stiliaus.<br> AFP/„Scanpix“ nuotr. 
 Verslo idėja – sukūrė apgyvendinimo programėlę, kuri padėtų nudistams laikytis savo gyvenimo stiliaus.<br> AFP/„Scanpix“ nuotr. 
 Verslo idėja – sukūrė apgyvendinimo programėlę, kuri padėtų nudistams laikytis savo gyvenimo stiliaus.<br> AFP/„Scanpix“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 19, 2018, 11:00 PM

„Manau, kad tai yra puiki galimybė nukeliauti į daugybę įdomių miestų ir susipažinti su gausybe panašiai mąstančių žmonių, su kuriais galėsite bendrauti visą laiką“, – CNN kelionių laidoje sakė Petris Karjalainenas.

Kaip aiškino sutuoktiniai, idėja sukurti tokią programėlę gimė po kelių nesėkmingų patirčių, kuomet per apgyvendinimo programą „Airbnb“ jiems nepavyko susirasti nakvynės, kurioje jie galėtų pasirinkti, ar vaikščioti su rūbais, ar be.

Supratę, kad atsiradus tokių nudistų vietų paklausai, reikalinga ir pasiūla, jie nusprendė pamėginti ir įkurti savo verslą. Petris turėjo patirties dirbdamas su programine įranga, o Minna dirbo patarėja miesto tarybos kelionių paslaugų centre.

„Jei jūs ieškote tikrų atostogų, jei norite atsikratyti darbo rutinos ir savo gyvenimo sunkumų, manau, kad nudizmas gali labai padėti“, – tikino Karjalainenas.

Jis nudizmu užsikrėtęs jau apie 20 metų.

Vyras mano, kad jau seniai reikėjo tokios apgyvendinimo programėlės, kuri padėtų nudistams laikytis savo gyvenimo stiliaus.

Programėlė gyvuoja dar tik porą mėnesių ir tai yra jos pradinis etapas, tačiau jau dabar ji teikia daugybę pasiūlymų.

„Žmonės, norintys būti šeimininkais ir priimti svečius, įkelia savo skelbimą į platformą, pažymi vietovę, įkelia nuotraukų ir šalia parašo taisykles, kaip pas juos galima elgtis“, – aiškino vyras ir žmona.

Programėlėje galima rasti įvairiausių vietų ir pramogų: nuo pasiplaukiojimo burlaiviu iki apsigyvenimo mediniame name toli nuo žmonių esančioje gyvenvietėje. P.Karjalainenas guodėsi, kad dar negali pasirinkti atostogų savo mėgstamiausiose vietose, bet jam patinka daugelis pasiūlymų.

„Tos jaukios vietos miestų centruose dabar yra vienos iš mano mėgstamiausių. Jų yra Londone, Amsterdame, Niujorke...“ – vardijo jis.

Paklaustas, kuo vis dėlto ši programėlė iš tiesų skiriasi nuo „Airbnb“, vyras tikino, kad ji labiau skirta nalūralia gyvensena besidomintiems keliautojams.

„Manau, kad didžiausias skirtumas yra tas, kad mūsų svetainėje visi pasirinkimai yra skirti natūralų gyvenimo būdą praktikuojantiems žmonėms. Tai reiškia, kad lengviau surasti vietą, į kurią norite nueiti kaip nudistai. Jei bandysite ką nors panašaus surasti per „Airbnb“ nakvynės rezervavimo svetainę, bus daug sunkiau“, – teigė jis.

Sutuoktiniai tikisi, kad jų programėlė laikui bėgant vis populiarės, tačiau jų tikslas nėra aplenkti „Airbnb“ ir siūlyti milijonus pasirinkimų: „Mes tiesiog norime pasiūlyti tokią galimybę taip pat mąstantiems žmonėms, kuriems tai padės lengviau ir paprasčiau gyventi.“

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.