Į „Euroviziją“ išvykstančiai I. Zasimauskaitei sėkmės linkėjo ir V. Adamkus

Lietuvos dainininkė Ieva Zasimauskaitė šį šeštadienį išvyks į Portugalijos sostinę Lisaboną, kurioje gegužės 8-ąją rungsis „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Prieš kelionę į „Euroviziją“ V.Adamkus susitiko su I.Zasimauskaite ir M.Kiltinavičiumi.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Prieš kelionę į „Euroviziją“ V.Adamkus susitiko su I.Zasimauskaite ir M.Kiltinavičiumi.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-25 14:20, atnaujinta 2018-04-25 16:47

Mūsų šalies atstovės prieš išvyką dar laukia begalė darbų – pavyzdžiui, trečiadienio vakarą ji surengs išlydėtuves Vilniuje, kurių metu žada atskleisti daugiau detalių apie savo būsimąjį pasirodymą.

Tačiau prieš tai trečiadienio popietę atlikėja su vyru Mariumi Kiltinavičiumi dar skubėjo į Prezidentūrą, kur susitikti ją pakvietė kadenciją baigęs šalies prezidentas Valdas Adamkus.

Istorija – šilta ir jaudinanti. I.Zasimauskaitė neslėpė, jog Valdo ir Almos Adamkų porą laiko savo įkvėpimo šaltiniu.

Kūrinys „When We're Old“, kurį ji atliks „Eurovizijoje“, yra apie tvirtą meilę iki senatvės, o V. ir A.Adamkų pavyzdys šią temą tobulai iliustruoja.

„Sykį man teko dainuoti renginyje, kuriame Valdas ir Alma Adamkai sėdėjo pirmojoje eilėje. Tai buvo nuostabi akimirka“, – pasakojo Ieva.

Kai šįmet ji sužinojo, kad A.Adamkienei dėl sveikatos problemų prireikė medikų pagalbos, dainininkė kadenciją baigusiam prezidentui parašė laišką, kuriame linkėjo sveikatos ir papasakojo, kaip ją įkvepia jo šeimos pavyzdys.

Po kiek laiko dainininkė sulaukė žinios – pasirodo, V.Adamkus su žmona sekė Ievos pasirodymą „Eurovizijos“ atrankoje ir buvo sužavėtas jos dainos.

Kartu atkeliavo ir kvietimas susitikti – V.Adamkus nusprendė asmeniškai palinkėti Ievai sėkmės Portugalijoje.

„Kai sulaukiau tokio kvietimo, labai nudžiugau. Man tai – išskirtinė garbė“, – lrytas.lt sakė dainininkė.

Ji papasakojo, jog V.Adamkui rašė net du sykius – pirmą kartą, kai tik nusprendė dalyvauti šių metų „Eurovizijos“ atrankoje.

„Pasirodo, jis gavo ir skaitė abu mano laiškus. Susitikimas buvo nuostabus – V.Adamkus džiaugėsi, kad Lietuvoje užaugo jauna dainuojanti karta, sakė, kad mūsų šaliai būtinai reikia pasirodyti tokiuose konkursuose, ramino, sakė, kad viskas bus gerai.

Kelis sykius apsikabinome, jaučiuosi pakylėta ir gavusi geros energijos. Labai svajojau apie pažintį su juo. Jis apgailestavo, kad dėl sveikatos problemų dalyvauti negalėjo ponia Alma, bet perdavė linkėjimus nuo jos“, – pasakojo I.Zasimauskaitė.

V.Adamkus dainininkei taip pat įteikė dovanų – savo knygą su autografu ir palinkėjimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją