Į viešumą grįžęs Soliaris pristato dainą ir rėžia: „Po velnių, mėgaukimės seksu“

Bemaž prieš mėnesį į aktyvią muzikinę veiklą grįžęs atlikėjas „Soliaris“ toliau nelėtina tempo. Šiomis dienomis atlikėjas savo gerbėjams pristato naują dainą „Lazeriai“, kurios tema ir siužetas sutapo su šių dienų politinėmis aktualijomis.

 Soliaris.
 Soliaris.
 Soliaris.
 Soliaris.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 25, 2018, 3:49 PM

Naujoje dainoje „Lazeriai“ atlikėjas ir toliau „grynina“ savo naują sceninį stilių. Soliario teigimu ši daina turėtų patikti visiems vakarėlių liūtams, nes joje skamba kokybiška elektroninį muzika ir itin mažai teksto. „Muzika išlaisvina mintis ir atriša rankas. Meilė yra gyvenimo variklis. O muzika ir meilė kartu yra laisvė. Skatinkime meilę. Siekime taikos. Puoselėkim laisvę... Po velnių, mėgaukimės seksu“ – sakė maištininko vaidmeniu besimėgaujantis atlikėjas.

Nors dainininkas ir dainuoja apie meilę ir laisvę, tačiau jis demonstruoja vis didesnius įsipaireigojimus savo ištikimiems ir naujiems, jo atsinaujinusios kūrybos gerbėjams. Juos Soliaris nudžiugina pranešdamas, kad liepos 6 d. jis numato savo naujos koncertinės programos pristatymą. Pirmasis naujos programos koncertas įvyks Klaipėdoje, aukščiausioje Lietuvos terasoje po atviru dangum „SKY21“, viešbutyje „Amberton“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.