„Happyendless“ pristato naują grupės „SSG“ dainos versiją

Vieni populiariausių Lietuvos elektroninės muzikos kūrėjų „Happyendless“ šiandien pristato savaip perkurtą alternatyvaus roko grupės „SSG“ dainos „Atbėgo kariūnai, sušaudė Brazauską“ versiją.

 „Happyendless“ pristato naują grupės „SSG“ dainos versiją.<br> G.Vydžiūno nuotr.
 „Happyendless“ pristato naują grupės „SSG“ dainos versiją.<br> G.Vydžiūno nuotr.
 „Happyendless“ pristato naują grupės „SSG“ dainos versiją.<br> G.Vydžiūno nuotr.
 „Happyendless“ pristato naują grupės „SSG“ dainos versiją.<br> G.Vydžiūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 21, 2018, 11:57 AM, atnaujinta Aug 3, 2022, 12:03 PM

„Iš Algio Ramanausko ir grupės „SSG“ kūrybos geriausiai žinom dvi dainas – šią ir „Mano katė mėgsta šaudyt“. Tačiau per daug mylim kates, todėl joms norėto suteikti militaristinio atspalvio negalėjom“, – šypsodamiesi apie savo pasirinkimą pasakoja „Happyendless“ nariai.

Prieš keturioliką metų išleistas grupės „SSG“ kūrinys šį kartą suskambo apleistame Elektrėnų atrakcionų parke „Vaikų pasaulis“, o jame nufilmuotas vaizdo klipas – grupės „Happyendless“ ir muzikinio projekto „Scuared“ bendro darbo rezultatas.

„Malonu, kad šis projektas sujungia Lietuvos grupes bendram darbui, o dar ir nustebina tokiomis lokacijomis. Labai nusiminėm, kad nė karto neteko apsilankyti dar veikiančiame Elektrėnų atrakcionų parke“, – teigia grupės nariai.

Dalyvavimas „Scuared“ komandos mestame iššūkyje savaip perdaryti kitų Lietuvos kūrėjų dainas, „Happyendless“ duetui – ne pirma bendradarbiavimo ir dainų perkūrimo patirtis.

Ilgai grupės gerbėjų lauktame ir metų pradžioje išleistame albume „KINETIKA“ skamba kartu su įvairiais Lietuvos atlikėjais įrašyti kūriniai, o praėjusią savaitę duetas pasidalino nauja legendinės Vytauto Kernagio dainos „Kansaras“ versija.

Iššūkį Lietuvos kūrėjams savaip perdaryti ir netikėtose erdvėse atlikti savo kolegų kūrinius metanti „Scaured“ komanda jau pristatė grupių „Garbanotas Bosistas“, „Vilniaus Energija“, „McLoud“, „Deeper Upper“, „Happyendless“ perkūrinius, o netrukus atskleis ir legendinei alternatyvaus roko grupei „SSG“ mesto iššūkio rezultatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.