Jazzu prakalbo apie permainas ir pateikė staigmeną gerbėjams

Popmuzikos scenos diva Justė Arlauskaitė-Jazzu šiais metais atvėrė naują savo gyvenimo puslapį ir pasiruošusi gerbėjams pristatyti vienintelį solinį vasaros koncertą, kuris įvyks liepos 21 d. Palangos koncertų salėje.

 Jazzu staigmena gerbėjams – solinis koncertas Palangoje.<br> L.Griciaus nuotr.
 Jazzu staigmena gerbėjams – solinis koncertas Palangoje.<br> L.Griciaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2018, 3:06 PM

2017-aisiais, po dvylikos metų bendro kūrybinio darbo, „Leon Somov & Jazzu“ paskelbė apie bendradarbiavimo pabaigą ir nėrė į solinę karjerą.

Šiuo metu Jazzu įrašinėja solinį albumą Londone ir džiaugiasi, kad jis skambės kitaip nei prieš tai buvę albumai. Bendradarbiavimas su vienu garsiausiu pasaulyje prodiuseriu Anthony Marshall leido atlikėjai pakilti į visiškai naują profesinį ir kūrybinį lygį.

Aksominio balso dainininkė džiaugiasi nauja pradžia, o šiuo metu įrašinėjamame albume gerbėjai išgirs kitokį, pirmapradį, atlikėjos skambesį: Jazzu grįžta prie savo šaknų – klasikos ir džiazo.

„Atėjo laikas, kai turiu augti muzikine prasme. Esu tam pasiruošusi ir labai džiaugiuosi permainomis, kurios vyksta mano gyvenime. Dabar aš einu link tikrosios populiariosios muzikos. Nebebūsiu baladžių karalienė, kokią mane įsivaizduoja.

Dabar dirbu su savo svajonių prodiuseriu, kuris man yra neabejotinas autoritetas. Natūralu, kad kai tavo gyvenime atsiranda naujų žmonių, tai ir tavo muzika kinta, pradeda skambėti kitaip: atsiranda sinergija. Tačiau aš noriu išlikti savimi, nesiruošiu nutolti nuo savo esmės“, – sako dainininkė.

Vasarą atlikėja planuoja ir toliau dirbti prie savo solinio albumo, todėl neplanuoja rengti daug pasirodymų Lietuvoje.

Solinis koncertas, kuris įvyks liepos 21 d. Palangoje, žada būti ypatingas: dainininkė atliks ne tik jau puikiai Lietuvos klausytojams žinomas dainas, bet ir žada muzikinių premjerų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.