Monika Linkytė padovanojo ypatingą dovaną

Pačiame sesijos ir atsiskaitymų įkarštyje besisukanti dainininkė Monika Linkytė spėja ne tik aplankyti savo gerbėjus Lietuvoje, bet ir apdalinti dovanomis. Taip penktadienio vakarą Birštone pasisekė net dešimčiai I tipo cukriniu diabetu sergančių vaikų, kurie kartu su šeimomis turėjo galimybę nemokamai apsilankyti dainininkės koncerte.

 Monika Linkytė.<br> Organizatorių nuotr.
 Monika Linkytė.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-26 16:03

„Jau turbūt visi žino, kad esu desertų maniakė ir kasdien save jais palepinu, kur jau ten lepinu, teisingiau būtų sakyti, saldumynai yra vienas iš dienos patiekalų“, – juokavo Monika. – Tad atjausti cukrinukus, kuriems ne tik saldėsius valgant, bet apskritai prieš kiekvieną kąsnį reikia badytis pirštukus, matuotis cukraus kiekį kraujyje ir tik tada spręsti, ar gali pasimėgauti ledais ar kokiu kitu saldžiu gėriu. Man skaudu net pagalvojus apie tai.“

Tad dainininkė nusprendė pakviesti šia sudėtinga ir nepagydoma liga sergančius vaikus kartu su šeimomis pasiklausyti jos atliekamos muzikos. Dainininkė įsitikinusi, kad muzika gydo širdį, o kai ji laiminga, tai ir su kasdienėmis problemomis ir gyvenimo iššūkiais tvarkytis kur kas lengviau.

„Labai gera, kad šįvakar visi susirinkome pabūti arti vieni kitų, praleisti laiką drauge ir pasimėgauti kartu. Susidėkime gražiausias akimirkas į širdį, tada mūsų prisiminimai visada bus su mumis ir šiuo vakaru mėgausimės kada panorėsime“, – po biso ir publikos prašymo pratęsti koncertą pasiūlė Monika.

Pasibaigus studijoms Londone, vasaros atostogos dainininkė jau kruopščiai suplanavusi praleisti su savo gerbėjais Lietuvoje. Didelę staigmeną visiems šalies melomanams vasaros pabaigoje ruošianti atlikėja su gerbėjais taip pat susitiks populiariajame „Laisvės piknike“, Alytaus miesto šventėje ir daugybėje koncertų Lietuvos pajūryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.