„LRT Opus terasoje“ trečiadienį – tarptautinis duetas „Pai X“

Šįvakar, liepos 18-ąją, sostinės menų fabriko „Loftas“ „LRT Opus terasos“ scenoje – sparčiai populiarėjantis tarptautinis duetas „Pai X“.

„Pai X“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Pai X“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2018, 2:42 PM, atnaujinta Jul 18, 2018, 2:46 PM

„Pai X“ - tai prodiuseris ir dainų kūrėjas Asi Yehuda iš Izraelio ir rusų kilmės dainininkė bei dainų kūrėja Jevgenija Redko.

Duetas, išgarsėjęs ir bendrais darbais su hiphopo žvaigždėmis Lilu ir Innomine, yra įkvėptas naujų garsų, alternatyvių kompozicijų, kuriose vokalinės melodijos persipina su sodriais elektroniniais elementais, siunčiant pasąmoningas žinutes.

Kiek daugiau nei prieš metus pradėję intensyviau dirbti prie savo kūrybos „Pai X“ viešai išleido ir publikai pristatė du vaizdo klipus - „Thrive“ ir „Home“, populiariausioje vaizdo ir garso įrašų platformoje „YouTube“ pasiekusį daugiau nei 140 tūkstančių peržiūrų.

Dienos šviesą jau išvydo pirmasis jų minialbumas „Skin“.

Kiekvieną savaitę muziką mylinčių lankytojų laukianti „LRT OPUS terasa“ draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams, ir šeimos, ir vaikams, ir gyvūnams.

„LRT Opus terasa“ – vienintelė vasaros terasa vilniečius ir miesto svečius kviečianti į unikalią industrinę aplinką – urbanistinį Naujamiesčio rajoną. Vos vieno kilometro atstumu iki Senamiesčio ir Vilniaus traukinių bei autobusų stoties įsikūrusi terasa vasaros metu metu atgyja ir sužaliuoja.

Jau ne pirmus metus „Lofto“ šeimininkai, vadovaudamiesi Vakarų šalyse klestinčia „urban farming“ – sodininkystės mieste, idėja, buvusiai fabrikų teritorijai suteikia naujų, vasariškai gaivių ir žaismingų spalvų.

Šio vakaro įėjimo kaina: vos 3 eurai su „Facebook“ R.S.V.P., kitiems – 5 eurai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.