Jazzu parodė įspūdingą tatuiruotę ant nugaros ir pranešė džiugią naujieną

Praėjusį sausį didžiausiame Lietuvos muzikos renginyje – apdovanojimuose M.A.M.A pirmą kartą nuskambėjo solo karjerą pradėjusios atlikėjos Justės Arlauskaitės-Jazzu autorinis kūrinys „Aš skiriu tau šį lietų“. Šiandien Jazzu pristato šios dainos studijinę versiją.

Justė Arlauskaitė-Jazzu. <br>M.Kytra ir N.Terescenko ir TV3 nuotr. 
Justė Arlauskaitė-Jazzu. <br>M.Kytra ir N.Terescenko ir TV3 nuotr. 
Justė Arlauskaitė-Jazzu. <br>M.Kytra ir N.Terescenko ir TV3 nuotr. 
Justė Arlauskaitė-Jazzu. <br>M.Kytra ir N.Terescenko ir TV3 nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 23, 2018, 10:29 AM, atnaujinta Oct 23, 2018, 5:34 PM

„Kai šis gabalas pirmą kartą viešai nuskambėjo M.A.M.A apdovanojimuose ir jo televizinis įrašas atsidūrė internete, tai labai greitai išplito per daugybę muzikinių platformų, aš pati gavau begalę užklausimų, kur gauti originaliąją versiją. Tai jau gėda prieš gerbėjus, kad daina surinko tiek milijonų perklausų, o aš oficialiai jos vis dar nepristatau, – juokiasi Jazzu. – Bet įpusėjo toks gražus ruduo ir jis tiesiog prašosi šios dainos. Nusprendėme, kad metas jai suskambėti visu savo grožiu ir kokybe.“

Žaibiškai išpopuliarėjusį kūrinį „Aš skiriu tau šį lietų“, be kurio jau neapsieina nė vienas Jazzu koncertas, atlikėja žada įtraukti ir į savo būsimą dainų rinkinį.

„Šiuo metu įrašinėju du albumus: vieną jau baigiu Jungtinėje Karalystėje, kitą – Lietuvoje. Ir šiame albume tikrai bus „Aš skiriu tau šį lietų“, – sako Jazzu, kurios kūrybinis maršrutas dabar driekiasi per Lietuvą, Angliją, Skandinaviją ir Ispaniją.

Netrukus ji ir vėl kels sparnus, šįkart – į Seviliją. „Ten praleisiu tris savaites. Išsinuomosiu klepą, aplankysiu mylimus draugus, sutelksiu mintis į poeziją, kūrybą“, – pasakoja dainininkė.

Ant J.Arlauskaitės nugaros puikuojasi ir įspūdinga gėlių tatuiruotė. Viena nuotrauka iš fotosesijos savo socialiniame tinkle pasidalijusi Jazzu brūkštelėjo:

„Nu ta tai visai nukvako – galvą nusiskuto, dar tatuiruotės... Kiek galima iš savęs išsidirbinėt? O dar ir pasikėlus!“ – juokavo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.