Trečiadienį lrytas.lt konferencijoje – grupė „Garbanotas“: dalyvauk ir laimėk plokštelę

Naujienų portalo lrytas.lt tiesioginėje konferencijoje trečiadienį lankysis grupė „Garbanotas“, ką tik gausiai apiberta M.A.M.A. apdovanojimų nominacijomis.

Grupės vokalistas Šarūnas Joneikis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Grupės vokalistas Šarūnas Joneikis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2018, 8:25 PM, atnaujinta Dec 11, 2018, 8:28 PM

Kelerius pastaruosius metus daugumai Lietuvos alternatyvios ir roko muzikos gerbėjų gerai žinoma grupė lrytas.lt studijoje pristatys savo naująjį, jau trečiąjį pilnos trukmės albumą „Paskutinė saulė“, išleistą praėjusią savaitę.

Tai – pirmasis šios svaigią muziką grojančios grupės albumas, įrašytas tik lietuvių kalba, be to, pažymintis „Garbanoto“ skambesio pokyčius. Kaip sako patys grupės nariai, šio albumo reikia klausytis nuo pradžios iki pabaigos, o jame skambančią muziką įkvėpė miuziklai.

Skaitmeninėse platformose jau išleistas albumas kitą savaitę pasirodys ir vinilo plokštelėje – ja galės džiaugtis ir vienas lrytas.lt konferencijos, kuri prasidės 12 valandą, žiūrovų.

Kaip visada, visi žiūrovai kviečiami dalyvauti ir užduoti klausimus transliacijos komentarų langeliuose portale ir lrytas.lt feisbuko paskyroje.

Vieno klausimo autoriui įteiksime naująją grupės plokštelę, kvietimus į vieną iš dviejų albumo pristatymo koncertų, kurie kitą savaitę vyks Vilniuje bei Kaune, o taip pat – du kvietimus į muzikos apdovanojimų ceremoniją M.A.M.A., kuri sausio 25-ąją vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Kaip paaiškėjo pirmadienį, grupė „Garbanotas“ M.A.M.A. ceremonijoje pretenduos į net keturias statulėles – Metų grupės, Metų roko grupės, Metų albumo (už pernai išleistą albumą „Room For You“) ir Metų vaizdo klipo (už klipą „Liūdnos akys“).

Konferencija su grupe „Garbanotas“ tęsia lrytas.lt muzikinių pokalbių seriją „M.A.M.A. Live“ – joje kiekvieną savaitę muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys kalbins ceremonijos nominantus ir rengėjus.

Grupės vaizdo klipas „Liūdnos akys“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.