V. Bareikis su J. Jankevičiumi ruošiasi M.A.M.A renginiui: susitikimuose griaudi juokas

Moderniausi muzikos apdovanojimai M.A.M.A, vykstantys didžiausioje Kauno „Žalgirio“ arenoje ir transliuojami per žiūrimiausią TV3 televiziją, sausio 25 dieną padovanos renginį, kuris pagerbs muzikinę praeitį, spindės dabartinėmis žvaigždėmis ir parodys šalies scenos ateitį.

 LR archyvo nuotr.
 LR archyvo nuotr.
V. Bareikis.<br> LR archyvo nuotr.
V. Bareikis.<br> LR archyvo nuotr.
 J. Jankevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 J. Jankevičius.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 11, 2019, 2:49 PM, atnaujinta Jan 18, 2019, 2:34 PM

Šioje kelionėje su muzikos pasaulio atstovais, renginio svečiais ir žiūrovais bus Vidas Bareikis ir Justinas Jankevičius, kurie atrado vienas kitą daug anksčiau, nei buvo pakviesti vesti M.A.M.A apdovanojimų ceremoniją.

„Mes su Justinu esame panašaus amžiaus ir panašaus humoro jausmo“, – sako V. Bareikis. Jų kūrybiniuose susitikimuose visuomet griaudi juokas: gimsta standup‘ai, smagūs dialogai, M.A.M.A nominacijų pristatymo versijos.

„Mes abipusiai apsidžiaugėme, pakviesti dirbti duetu. Kaip tik neseniai filmavausi J. Jankevičiaus ir M. Stasiulio vedamoje laidoje „Gero vakaro šou“, ir mums visiems labai patiko. Bet su Justinu pirmą kartą mes susitikome gerokai anksčiau – dar „Humoro klube“, viename pirmųjų humoro klubų. Jis ten standup‘ino, o aš pasirodžiau su savo grupe „Stipriai kitaip“.

Mes irgi darėme tokį savotišką muzikinį standup‘ą. Tuo metu aš taip ir įsivaizdavau savo ateitį. O paskui kažkur kitur mane nuvedė muzika, teatras ir režisūra. Bet bajeriai niekur nedingo“, – kalba Vidas.

Jam linksma, kad ne tik buvo pakviestas vesti ceremoniją ir dainuoti programoje, bet ir pateko į M.A.M.A nominantų sąrašą. „Viena nominacijų yra geriausias pop atlikėjas, ir tai labai juokinga, nes prieš 4 metus tapau geriausiu alternatyvios muzikos atlikėju, – šypsosi Vidas. – Bet apie tai esu diskutavęs su kolegomis: daina, suskambusi kitame muzikos stiliuje, visgi lieka ta pati. Ji tiesiog aprengta kitu rūbu ir įgavusi kitą formą. Pasikeitė ta forma – ir nominacija pasikeitė.“

Sausio 25 d. madas diktuojančių M.A.M.A apdovanojimų ceremonijoje nuskambės vardai tų atlikėjų ir grupių, kurių darbai 2018 metais buvo ryškūs, pastebėti. Nominacijose ne kartą minimas Dynoro šiuo metu yra, ko gero, didžiausią šlovę užsienyje pelnęs lietuvis, kurio superhitą „In my mind“ dainuoja šimtai milijonų. Prestižines M.A.M.A statulėles taip pat pretenduoja gauti „Daddy Was a Milkman“, „Flying Saucer Gang“, „Garbanotas“, Saulius Prūsaitis, Jazzu, „G&G Sindikatas“ ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.