„Patruliai“ 15-ąjį jubiliejų įprasmins koncertiniu turu „Švęsim garsiai!“

„Neįtikėtina, bet „Patruliams“ šiemet – jau 15 metų! Laikas bėga, laimei, mes nesenstame“, – šypsodamasis pasakojo Algirdas Radzevičius.

Grupė „Patruliai“.<br>Organizatorių nuotr.
Grupė „Patruliai“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2019, 3:17 PM, atnaujinta Jan 23, 2019, 4:17 PM

Vasario pradžioje jiedu su Juozu Butnoriumi ir gyvo garso grupe pradės jubiliejinį „Patrulių“ turą, kurio pavadinimas pasako viską.

„Šį turą pavadinome „15 metų! Švęsim garsiai!“, nes taip ir bus, – žadėjo A.Radzevičius. – Norime švęsti savo šventę su gerai nusiteikusiais žmonėmis. O į mūsų koncertus visada susirenka kaip tik tokia publika.

Kartais net apima toks keistas jausmas, kad tuos žmones lyg pažįsti: susitinki – ir visada yra apie ką pasikalbėti. Tai ir mūsų jubiliejiniuose koncertuose bus ne tik visiems gerai žinomų dainų, bet ir daug gerų istorijų iš užkulisių. O įsivaizduojate, kiek ten per 15 metų visko nutiko?!“

„Patrulių“ turas, prasidėję vasario 7-ąją Vilkaviškyje, tęsis iki balandžio. Atlikėjai aplankys daugiau nei 20 miestų: koncertai vyks Klaipėdoje, Kaune, Marijampolėje, Alytuje, Utenoje ir kitur. Vasario 14-ąją – šv. Valentino dieną jie švęs Žemaitijoje, Telšiuose.

„Turime ir naują, smagią dainą, tinkamą šiai progai – „3 žodžiai“. Meilės dieną tie trys magiški žodžiai būtinai turi skambėti. Nors šiaip jau tai tinka kiekvienai dienai“, – šypsodamasis pasakojo A.Radzevičius.

Daina „3 žodžiai“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.