GJan pristato naują dainą ir didžiausią koncertą karjeroje

GJan pristato naują dainą „Numbers“ ir praneša žinią, po kurios jos gerbėjai turėtų pašokti iki dangaus: spalio 24 d. Vilniuje ji surengs naujojo albumo pristatymo koncertą. Šiai išskirtinei progai dainininkė pasirinko „Cozy by Siemens arena“ erdvę.

 GJan pristato naują dainą ir didžiausią koncertą karjeroje.<br> R.Jansono nuotr.
 GJan pristato naują dainą ir didžiausią koncertą karjeroje.<br> R.Jansono nuotr.
 GJan pristato naują dainą ir didžiausią koncertą karjeroje.<br> R.Jansono nuotr.
 GJan pristato naują dainą ir didžiausią koncertą karjeroje.<br> R.Jansono nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 19, 2019, 10:05 AM, atnaujinta Feb 19, 2019, 4:24 PM

Tai bus didžiausias solinis koncertas GJan karjeroje. Iki tol viena talentingiausių Lietuvos dainininkių koncertuodavo nedažnai, o solinius jos pasirodymus galėtum ant pirštų suskaičiuoti.

Susitikti su gerbėjais ir būsimą koncertą pristatyti asmeniškai GJan planuoja Vilniaus knygų mugėje, Muzikos salėje, kur pirmųjų 100 bilietų pirkėjų laukia išskirtinė dovana – ribotu tiražu išleistas GJan pakabukas.

Toks pats, kokį dainininkė jau daug metų visada nešioja ant kaklo. Šį trikampio su apskritimu viduje ženklą ji turi ištatuiruotą ir ant nugaros. „Tai neoficialus GJan ženklas, kuris man asocijuojasi su kilimu, ryžtu, kalnais, kelionėmis ir visumos tobulumu“, – sako GJan.

Pakilti iš bet kokios duobės, rasti išeitį net iš sunkiausios situacijos ir svarbiausia – niekada neprasti savasties. Tokios temos itin dažnos dainininkės kūryboje. Ir nauja daina – ne išimtis. „Dainos „Numbers“ esmė – užkoduota jos vizualizacijoje. Aš tarsi guliu ant savo esybės, kurią sugriovė santykiai. Tačiau dainuodama aš ją susigrąžinu ir tuo sakau, kad jokie santykiai nėra verti to, kad prarastum save“, – sako GJan.

Nors nauja daina – angliška, būsimas dainininkės albumas bus visiškai lietuviškas. „GJan visada kurs dviem kalbom, tačiau labai norime, kad Lietuvai skirtas albumas būtų tik gimtaja kalba, o angliški kūriniai skirti ne tik Lietuvai, bet ir gerbėjams visame pasaulyje. Tai jie tikrai nesunkiai ras savo vietą“, – sako GJan prodiuseris ir dainų bendrautoris Rokas Jansonas. Gerbėjai jau pamilo GJan lietuviškas dainas: „Paskui tave“, „Tabletė“, „Melagė“.

„Pabaigti visą lietuvišką albumą ir išleisti jį iki jo pristatymo koncerto spalio mėnesį – nemenkas iššūkis, bet jaučiame, kad esame labai teisingame kūrybos kelyje ir naujų lietuviškų GJan dainų ilgai laukti nereikės“, – sakė R. Jansonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.