Kazimiero Likšos koncerte Vilniuje – ypatinga viešnia

Koncertų turą su styginių kvartetu netrukus pradėsiantis Kazimieras Likša praskleidė paslapties šydą ir pristatė ypatingą koncerto sostinėje viešnią. Muzikos autorius ir atlikėjas patvirtino, kad Vilniuje vyksiančio pasirodymo metu kartu su juo į scenoje pasirodys ir dainininkė Monika Linkytė. Abu atlikėjai neseniai pristatė didelės sėkmės sulaukusį duetu įrašytą hitą „Perfect Time“, kurį atliks ir lapkričio 6 d. koncerte Šv. Kotrynos bažnyčioje.

 Kazimieras Likša ir Monika Linkytė.
 Kazimieras Likša ir Monika Linkytė.
 Kazimieras Likša.
 Kazimieras Likša.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 28, 2019, 12:43 PM

„Esu labai laimingas, kad daina sulaukė tokių šiltų reakcijų. Tikiu, kad mūsų duetas buvo kiek netikėtas, bet iki šiol nė viena iš mano sukurtų dainų nepasiekė tokių rezultatų“, – sako Kazimieras Likša.

„Per labai trumpą laiką kūrinys buvo perklausytas daugiau nei 100 tūkst. kartų, todėl yra smagu, kad šią dainą kartu su Monika atliksim koncerte Šv. Kotrynos bažnyčioje“.

Galimybe kartu atlikti bendrą dainą džiaugiasi ir Monika Linkytė. Atlikėja šiuo metu ruošiasi savo solo koncertui su styginių kvintetu, kuris gruodžio 6 d. vyks Kongresų rūmuose Vilniuje.

„Labai džiaugiuosi šiuo duetu su Kazimieru – gavosi kažkas labai jaukaus“, – sako Monika Linkytė. „Styginiai yra mano sielos instrumentai, tad bus labai gera prisijungti ir padainuoti su Kazimieru šią dainą Šv. Kotrynos bažnyčioje. Tai bus maža preliudija prieš mano ir styginių kvinteto koncertą“.

„Perfect Time“ yra pirmoji angliška daina Kazimiero Likšos solinėje karjeroje, kurią jis parašė prieš keletą metų. Paprastai muzikantas kuria dainas lietuvių kalba, todėl kurį laiką nežinojo, ką daryti su anglišku kūriniu. Po ilgų svarstymų kilo mintis išleisti šią dainą atskiru singlu.

„Kai parašiau šią dainą, iš karto pajutau, kad joje yra vietos dviem balsams. Tai buvo tarsi pokalbis poros, kuri išgyvena nelengviausią savo draugystės laikotarpį“, – pasakoja Kazimieras Likša. „Pradėjau galvoti apie lietuvių dainininkes ir labai netikėtai susikirto mano ir Monikos keliai. Esu beprotiškai laimingas ir labai dėkingas jai, kad sutiko prisidėti prie šio projekto. Jos balsas, muzikinė ir gyvenimiška patirtis šią dainą užpildė ir labai pagražino“.

Dainininkė Monika Linkytė prisimena, kad sulaukusi Kazimiero klausimo apie tai, ar nenorėtų kartu įrašyti dainą, ji ilgai nedvejojusi sutiko.

„Paklausiau dainos, ji man patiko, todėl be didelių dvejonių sutikau. Mėgstu tokią muziką, daina man yra labai graži“, – sako Monika Linkytė.

„Ji yra apie tai, ką dauguma esame išgyvenę. Išsiskyrimai niekada nebūna malonūs, juk natūralu, kad tada mums skauda. Bet kartais jie yra būtini, kad galėtume augti patys ir leisti augti kitam žmogui. Emocija man yra svarbiausias momentas dainoje. Aš ją jaučiau. Todėl nebuvo jokių abejonių“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.