Didelio susidomėjimo sulaukusi Jurga skelbia papildomą Naujametinį koncertą

Metų pabaigoje į šventinius koncertus Palangoje, Šiauliuose, Kaune ir Vilniuje pakvietusi Jurga skelbia papildomą turo „Jurga 2020“ pasirodymą sostinėje. Likus trims savaitėms iki renginio Vilniuje baigėsi beveik visi bilietai į kalėdiniam koncertui pasirinktą jaukią erdvę Šv. Kotrynos bažnyčioje. Sulaukusi didelio muzikos gerbėjų dėmesio Jurga sausio 1-ąją nusprendė juos pakviesti į antrą pasirodymą.

 Jurga.<br> LR archyvo nuotr.
 Jurga.<br> LR archyvo nuotr.
 Jurga.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Jurga.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Jurga.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Jurga.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Jurga.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Jurga.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 10, 2019, 10:45 AM

„Kažkada vaikščiojau sausio 1 dieną, o mieste nieko nevyksta. Juk nauji metai ir labai norisi sau palinkėti geros nuotaikos visiems metams. Pagalvojau, kaip norėčiau į koncertą... Ir šiemet padarysim net du! Džiaugiuosi, kad ir kiti metus nori pradėti pakylėtai, jaukiai ir su manimi“, – šypsojosi Jurga.

Anot dainininkės, stebuklingas Kalėdų laikotarpis nuteikia ypatingai, tad gražiausių švenčių šiluma ir pakili nuotaika užburs žiemos turo pasirodymuose. Jurga šiuose koncertuose atliks pačias gražiausias savo balades „Smėlio žmonės“, „Drugys“, „Aš esu tiktai jei tu esi“, „Juoduoju baltuoju“ ir gerbėjų išsiilgtus garsiausius hitus „Nebijok“, „Aukso pieva“, „Instrukcija“, „Rykliai ir vilkolakiai“, „Dance“ ir kitus.

Kalėdinę nuotaiką kurs naujos garsiausių Jurgos kūrinių aranžuotės, subtilus violončelės skambesys ir netikėti muzikiniai siurprizai. Svečius dainininkė nustebins ją įkvėpusių kalėdinių dainų interpretacija – Jurgos atliekama nuskambės viena gražiausių lietuviškų kalėdinių dainų ir visame pasaulyje žymus kalėdinis hitas.

Koncertuose dainininkė pristatys ir dvi naujas autorines dainas – prieš kelias savaites pasirodžiusį kūrinį „Kelionė laiku“ ir dar niekur negirdėtą dainą „Švyturiai“. Anot Jurgos, ši poeto Charleso Baudelaire’o eilėraščio įkvėpta kompozicija apdainuoja jausmus, džiaugsmą ir išskirtinį ryšį su gimtaisiais miestais.

Planuojama, kad abi dainos bus įtrauktos į kitais metais pasirodysiantį albumą, prie kurio įrašų Jurga šiuo metu dirba. Šie metai dainininkei buvo labai aktyvūs koncertais, kelionėmis ir išleistais albumais.

Šiemet Jurga su koncertais aplankė Islandiją, Kiniją, Estiją, Latviją ir Norvegija. Metų pradžioje pasirodė Jurgos dviguba rinktinė vinilo plokštelė „Ten, kur tu – Geriausios dainos“, rugpjūtį – kompaktinio disko ir vinilo plokštelės formatu išleistas barokinės muzikos albumas „To the Sky“, įrašytas kartu su vargonininke Diana Enciene.

Praėjusią savaitę dešimtmečio proga buvo pristatyta riboto leidimo paveikslinė albumo „+37° (Goal of Science)“ vinilo plokštelė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Taking Regional Leadership in Green Finance