Su kaltinimais nesutinkantis „Rammstein“ lyderis kreipėsi į advokatus

Vokiečių grupės „Rammstein“ lyderis Tillas Lindemannas ir toliau atmeta jam keliamus kaltinimus. 60-metis atlikėjas dėl savo interesų gynimo kreipėsi į advokatus. Tai ketvirtadienį paskelbė Berlyno advokatai Simonas Bergmannas ir Christianas Schertzas.

T.Lindemannas.<br>Scanpix/IMAGO/Gonzales Photo nuotr.
T.Lindemannas.<br>Scanpix/IMAGO/Gonzales Photo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2023, 7:21 PM, atnaujinta Jun 8, 2023, 9:14 PM

„Socialiniuose tinkluose, ypač „Instagram“, „Twitter“ ir „YouTube“ įvairios moterys metė sunkius kaltinimus mūsų klientui, – sakoma pranešime. – Ne kartą buvo teigiama, jog moterys „Rammstein“ koncertuose buvo apsvaigintos prievartavimo narkotikais ar alkoholiu, kad mūsų klientas galėtų su jomis atlikti seksualinius veiksmus. Šie kaltinimai be jokių išimčių yra neteisingi“.

Advokatai paskelbė apie teisinius padarinius. „Nedelsdami imsimės teisinių žingsnių prieš asmenis dėl visų tokio pobūdžio kaltinimų“, – sakoma toliau. Praėjusiomis dienomis kelios moterys, kai kurios anonimiškai, metė kaltinimus „Rammstein“ vokalistui T.Lindemannui. Jos buvusias situacijas kai kuriais atvejais vadino bauginančiomis.

Jaunos moterys esą per koncertus buvo atrenkamos, jų klausta, ar norėtų apsilankyti uždaruose vakarėliuose po pasirodymo. Kai kurių moterų teigimu, su jomis buvo atliekami seksualiniai veiksmai.

Grupė jau prieš kelias dienas pareiškė, kad kaltinimai jos narius smarkiai paveikė ir kad jie vertinami rimtai: „Mes sakome savo gerbėjams: mums svarbu, kad mūsų koncertuose – priešais sceną ir už jos – jaustumėtės gerai ir saugiai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.