Oksana Pikul pasakė, kodėl nesikrausto iš bendrų namų: „Lai springsta“

Jau keletą savaičių narpliojama Oksanos ir Simo Jasaičių skyrybų drama įgauna pagreitį. Pirmadienio vakarą dainininkė prabilo laidoje „Nuo...iki...“ ir pateikė savo versiją, kodėl sugriuvo santuoka, kodėl ji leidžia sau jaustis laisva moterimi ir kokių įžeidimų sulaukė iš vis dar oficialaus sutuoktinio.

 Oksana ir Simas Jasaičiai.<br> Pudra photography nuotr.
 Oksana ir Simas Jasaičiai.<br> Pudra photography nuotr.
 Oksana Pikul-Jasaitienė.<br> T.Bauro nuotr.
 Oksana Pikul-Jasaitienė.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 21, 2018, 9:29 PM, atnaujinta May 22, 2018, 1:32 PM

„Tai buvo kurta pasaka mano pačios, kuria aš norėjau gyventi. Bet ne visada ta pasaka gaudavosi pasaka. Na... bet... Nemalonu“, – pokalbį pradėjo ji.

Oksana įsitikinusi, kad Simas ne kartą buvo jai neištikimas, o tai byloja jos girdimos kalbos, gaunamos nuotraukos iš pasilinksminimo vietų, kazino, iš viešbučių su kitomis moterimis.

Po to, kai naujienų portalas lrytas.lt paviešino nuotraukas, kuriose O.Pikul iš atostogų grįžo ne viena, o su verslininku Vaidu (pavardė redakcijai žinoma – Red.), ji šias kalbas įnirtingai neigė. Šįkart laidoje moteris nebeslėpė akivaizdžių faktų tvirtindama, kad jau nuo sausio mėnesio, kai Jasaičių namuose kilo buitinis konfliktas, ji yra laisva moteris. Pasak jos, dar praėjusių metų lapkritį ji suprato, kad jų santuoka nebeturi ateities.

„Atostogavau ir dar atostogausiu. Ir su kuo norėsiu, su tuo ir gersiu kavą, su kuo norėsiu, su tuo susitikinėsiu. Aš laisva moteris. Aš nuo sausio mėnesio neturiu vyro, neturiu šeimos. Mano šeima yra mano sūnus ir mano mama. Mes nevedame su Simu Jasaičiu bendros buities, tad teisiškai aš esu laisva moteris ir aš darau ką noriu. Su kuo aš noriu, su tuo susitikinėju, su kuo noriu – su tuo atostogauju“, – dėstė profesionali vizažistė.

Laidos kūrėjams pasiteiravus, kad susidaro įspūdis, jog Oksana bando sukelti sutuoktinio pavydą ar atkeršyti, galų gale bando gydyti širdies žaizdas, ji su tuo nesutiko.

„Ne, tai nėra kažkoks kerštas ar gydymas. Aš tiesiog gyvenu savo gyvenimą. Šiaip tai nuo sausio mėnesio praėjo jau pakankamai nemažai laiko. Pas mus rimti kofliktai šeimoje, kuomet pajutau, kad vyras atitolo nuo šeimos, prasidėjo nuo lapkričio mėnesio. Tai jūs skaičiuokite, koks dabar mėnuo. Aš pusė metų esu absoliučiai viena, vieniša“, – kalbėjo ji.

Oksana taip pat tvirtino, kad viena pati išlaiko vaiką, bendrus namus. Pasak jos, Simas prie to neprisideda nei centu. Atlikėja taip pat pasakojo, kad jau kelerius metus mėnesinės Simo pajamos yra gerokai mažesnės už kai kurių eilinių lietuvių. „Nėra ką atimti iš šio žmogaus“, – pridūrė ji.

O.Pikul teigia, kad, pasiūlius sutuoktiniui išsiskirti taikiai, jam nepatiko jos pasiūlytos sąlygos.

„Mes tikrai ne dėl namo nesutariam. Nesutariam dėl advokato veiksmų. Kai skyrybos įvyks, nori nenori, vis tiek teks dalintis ir globa vaiko, ir tuo pačiu namu. Žinot, kas skaudžiausia? Ogi ne namas. Ir ne pinigai. O nemaloniausia yra tai, kad advokatas jam yra pripasakojęs šitokių pasakų, kad jis bandys atimti ir atims vaiką. Kad vaiko globa atiteks tėveliui.

Čia va yra žiauriausia. Kovosiu už vaiką. Ragais, nagais. Jokie namai, jokie pinigai neatstos man sūnaus“, – pasakojo dainininkė.

Moteris neslėpė, kad išsikraustyti ji galėtų, tačiau nuolat suveikia principai. „Lai springsta“, – trumpai pridūrė ji.

„Gaila ir apmaudu, kad jisai duoda savo vaiko mamą sušaudyti gyvai advokatui. Savo vaiko mamą“ , – apmaudo neslėpė Oksana Pikul.

Dainininkės žiniomis, Panevėžyje šiuo metu žaidžiantis ir gyvenantis S.Jasaitis jau persivežė savo daiktus pas tariamą meilužę Arūnę Dabkę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.