Hilary Swank su tėvu suartino sunki jo liga

Dviejų „Oskarų“ laureatė Hilary Swank (43 m.) atsisakė ne vieno viliojamo pasiūlymo, kad galėtų slaugyti po sunkios operacijos atsigaunantį tėvą, kuris vaikystėje ja mažai rūpinosi.

Hilary Swank tėvui Stephenui Michaelui Swankui buvo atlikta plaučių persodinimo operacija.  
Hilary Swank tėvui Stephenui Michaelui Swankui buvo atlikta plaučių persodinimo operacija.  
H.Swank. <br>„Scanpix“ nuotr.
H.Swank. <br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 22, 2018, 11:03 AM

Prieš trejus metus buvusiam JAV karinių oro pajėgų seržantui Stephenui Michaelui Swankui buvo atlikta plaučių persodinimo operacija. Jei ne ji, vyro dienos būtų suskaičiuotos.

„Prognozės buvo labai liūdnos, – H.Swank pasakojo Stepheno Colberto televizijos laidoje. – Todėl tėvui buvo atlikta sudėtingiausia operacija, kokia tik gali būti.

Aš esu dėkinga tiems, kurie ryžtasi tapti donorais.“

Sportinės dramos „Mergina, verta milijono“ (Million Dollar Baby) žvaigždė pasakojo, kaip jos gyvenimą pakeitė metai, praleisti slaugant tėvą, su kuriuo anksčiau nebuvo artima.

Po sėkmingos operacijos S.M.Swankas persikėlė į Los Andželą pas dukterį.

„Norėjau padėti tėvui ir būti šalia tokiu nelengvu metu. Ši liga mus suartino. Jis yra nuostabus tėvas“, – jausmingai kalbėjo H.Swank, kuri po operacijos kelias naktis budėjo prie jo.

Per šiuos metus garsi aktorė sulaukė pasiūlymų filmuotis ne tik vaidybinėse juostose, bet ir reklamose, tačiau beveik į visus juos numodavo ranka.

Daug metų H.Swank santykiai su tėvu buvo įtempti. Vaikystėje Hilary retai jį matydavo – kariškis tarnybos reikalais dažnai būdavo išvykęs. Kai mergaitei sukako 15 metų, tėvai išsiskyrė. Hilary su motina iš Vašingtono persikraustė į Kaliforniją, kad įgyvendintų savo svajonę tapti aktore.

Pinigų nuolat trūko, tačiau tėvas dukrai ir buvusiai žmonai nepadėjo net tuomet, kai joms tekdavo nakvoti automobilyje.

O štai kai tėvą ištiko bėda, aktorė nė nedvejodama metė visus darbus.

„Dabar su tėvu užsimezgęs ryšys ir kartu praleistas laikas – lyg atlygis už tą metą, kai nebuvome drauge, – džiaugėsi aktorė H.Swank. – Per šiuos metus ne tik tėvas išgijo, bet ir susitvarkė mūsų santykiai.“

Dabar, kai tėvas atsigavo, Hilary gali grįžti prie darbų.

Ji vaidina naujame JAV televizijos seriale apie sensacingą JAV naftos magnato Paulo Getty anūko Johno Paulo Getty trečiojo pagrobimą.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.