Gitanas Nausėda atskleidė savo silpnąsias puses

Tiesioginiame LNK eteryje pramoginio žaidimo „Nugalėk“ studijoje su žiūrovais namuose susirungs visiems puikiai žinomas ekonomikos ekspertas Gitanas Nausėda. Itin retas pramoginių televizijos laidų svečias neslepia, kad pasiryžti viešai žinių patikrinimo kovai jam reikėjo drąsos.

 G. Nausėda.<br> LR archyvo nuotr.
 G. Nausėda.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2018, 10:28 AM

„Sportinės potekstės turinčiuose renginiuose noriu arba laimėti, arba... visai nedalyvauti. Kadangi čia atėjau, reiškia, noriu laimėti. Tačiau lygiai taip pat suprantu, kad gali nepavykti, todėl šiek tiek nervinuosi, – neslepia G. Nausėda.

Žaidimo „Nugalėk“ metu užduodami patys įvairiausi klausimai, į kuriuos atsakymus gali pateikti tiek studijos svečias, tiek namuose prie specialios platformos internete prisijungę žiūrovai. Todėl kokie bus ekonomisto priešininkai, paaiškės tik tiesioginio eterio metu.

„Kadangi vieną ankstesnę laidą žiūrėjau, galiu tvirtai pasakyti – televizijos žiūrovai man patiko. Malonūs ir išprusę žmonės, turbūt neatsitiktinai jie ir intelektualinėje laidoje ir dalyvauja, – sako Gitanas. – Esu silpnokai pasikaustęs, pavyzdžiui, mitologijoje. Kita vertus, patinka klausimai apie istoriją ar sportą. Ekonomika – taip pat gerai, tačiau čia mažiau intrigos“.

Klausimų apie ekonomiką žaidime tikrai nebus, tačiau ekonomistas sulauks netikėtų vaikų klausimų, specialią užduotį jam paruošė atlikėjas Merūnas ir iliuzionistas Mantas Wizard.

„Mūsų studijoje jau žaidė ir žymūs atlikėjai, ir sportininkai. Žiūrovams pavykdavo laimėti tai daugiau, tai mažiau, nes tai yra ne tik žinių, bet ir sėkmės dalykas. Tačiau šįkart žiūrovų laukia itin rimtas priešininkas, tikiu, kad ir ne mažiau azartiška kova“, – sako viena iš projekto vedėjų Lavija Šurnaitė-Kairienė.

„Statyti iš pinigų man apskritai nepatinka. Lažybų kontoroms ir kazino esu abejingas. Gal dėl to, kad nemėgstu kliautis atsitiktinumu, kur kas smagiau laimėti pagal gerą susikurtą planą ir strategiją. Mano temperamentas labiausiai prasiveržia sporto varžybų metu – ypač, kai mėgstama komanda pralaimi. Kai pats žaidžiu, galiu taip pat būti geras dyglys komandos draugams, jau nekalbant apie priešininkus“, – rimtą kovą žada ir pats „Nugalėk Nausėdą“ žaidimo herojus.

„Kadangi tai pirmasis mano dalyvavimas viktorinoje, kaupsiu būtiną patirtį pergalėms ateityje“, – intriguoja ekonomistas, galimai dalyvausiantis 2019-ųjų prezidento rinkimuose.

Azartiškas pramoginis žaidimas „Nugalėk Gitaną Nausėdą“, kuriame žiūrovai namuose, prisijungę prie specialios platformos LNK puslapyje, galės susirungti su galbūt būsimu šalies prezidentu, – jau šį trečiadienio vakarą 20.30 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.