Dainininkas Edgaras Lubys prakalbo apie svarbius gyvenimo pokyčius

„Jei moteris laiminga – tai šeimai ir jurtoje gyventi yra gerai“, – įsitikinęs dainininkas Edgaras Lubys, ypatingai vyriškos šio sekmadienio laidos „Pasaulis pagal moteris“ svečias.

Edgaras Lubys.<br>T. Bauro nuotr.
Edgaras Lubys.<br>T. Bauro nuotr.
Edgaras Lubys.
Edgaras Lubys.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 19, 2019, 12:21 PM

Dainininkas garsus ne tik savo kūryba, bet ir požiūriu į gyvenimą. Šou versle jis jau 16 metų, būta visko, tačiau Edgaras greitai suprato, kad nesveikas gyvenimo būdas ir režimas prie gero neprives.

Jau dešimtmetį jis gyvena kitaip: vegetaras, nevartoja alkoholio ir nerūko, didelį dėmesį skiria sportui ir dienos režimui.

Laidos vedėjos Kristinos Rimienės paklaustas, kodėl ryžosi pakeisti gyvenimą, Edgaras atsakė labai paprastai: jį visada traukė tiesa ir siekis matyti žmogų tokį, koks jis turi būti. Ir tai, pasak jo, nėra joks protestas, tai pasirinkimas ir gyvenimo filosofija.

Sveikata – tai santykis su pasauliu

Laidos svečias atvirai papasakojo, koks dienos režimas jam suteikia jėgų. Anot Edgaro, vyrui ypatingai svarbi askezė, tuomet stiprėja jo vyriškumas.

„Vyras turi kalnus griauti, jam reikia iššūkių, sunkumų, tuomet jis tampa tkru vyru“, – įsitikinęs dainininkas ir čia pat priduria esminius dienos rutinos akcentus: šaltas dušas ryte, anksti keltis ir anksti gultis.

Kalbėdamas apie vyrų sveikatą Edgaras akcentuoja santykius su pasauliu, kas, jo akimis, yra kur kas svarbiau nei tai, ką čirškiname virtuvėje.

Pasak svečio, gyventi sveikai gali kiekvienas, tačiau svarbu nepamiršti, kad kūno masė nenusako vidinės sveikatos.

„Jei žmogus liesas, tai dar nereiškia, kad jis sveikas, kaip ir apkūnus žmogus nebūtinai yra nesveikas. Kasdien matome daug reklamų, nuotraukų su fotošopais, kūno ir jaunystės kultas labai gajus, tačiau galima būti labai gražiu, bet tuščiu“, – apie vidinę sveikatą kalba laidos svečias.

Tik emociškai stabilus žmogus jaus vidinį komfortą ir bus laimingas, charizmatiškas, o tai nuo išorės nedaug tepriklauso.

Laidos vedėjos K. Rimienės paklaustas, kaipgi tapti laimingesniais, Edgaras laimės formulės nepateikė, tačiau pasidalijo mintimi, kad reikia susitelkti ne į savo kūną, bet į vidų ir klausyti savo širdies bei emocijų, kas, pasak svečio, ypatingai svarbu moterims. O tai, kaip pastebėjo laidos vedėja, darbas visam gyvenimui.

Vyriškos puošmenos

Ne paslaptis, kad dalis vyrų labai jaudinasi dėl savo plaukų. Genetinis paveldėjimas, amžius, stresas ir kitos aplinkybės lemia plaukų slinkimą, nuo kurio stebuklingo recepto nėra. Tačiau laidos rubrikoje „Patarimas“ vyrai išgirdo apie galimą išeitį – plaukų transplantaciją. Apie šią procedūrą papasakojo plastinės – rekonstrukcinės chirurgijos gydytoja Gytė Grigonytė-Babajan.

Rubrikoje „Floristinis desertas“ taip pat karaliavo vyriškumas: laidos vedėja K. Rimienė sukūrė vyrišką interjero detalę – dekoratyvų paveikslą. Šįkart grožis gimė iš medinio padėklo, medžio žievės, samanų ir tilansijos – itin nereiklaus augalo. Rezultatas maloniai nustebino ne tik vyrus, bet ir jų moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.